| andreealitllesmileAndreea a întrebat:

Am o problema... si are legatura cu parul meu. Nu vrea sa stea asa cum vreau, si mereu cand ies afara acesta se umfla incredibil de mult, mai ales atunci cand este soare. De curand am comandat pe net un sampon de la oriflame pentru par gras, dar acum ma gandesc sa nu ma fi gandit gresit; par gras inseamna par plin cu substante chimice, uleioase sau par foarte umflat, cum e al meu?
Asta e una. Daca optiunea pentru parul meu aleasa de mine nu e tocmai buna, atunci ce as putea altceva sa incerc? (Ma refer la tratamente naturiste, fara ingrediente prea sofisticate sau exotice).

Si da, parul l-am prins cand in coc, cand in coada de cal, dar eu nu pot sta toata vara cu el asa, mai ales pentru ca se rupe daca tot il prind cu elastice. Deci solutia aceasta este scoasa din vedere.

Cel mai eficient raspuns primeste funda! :*

5 răspunsuri:
| razvanel112 a răspuns:

Buna,
Poti sa incerci un tratament cu keraterm sau cel putin sa folosesti acel sampon de la ei. Cauta pe google sampon keraterm si o sa gasesti. Poti sa cauti pe youtube rezultatele produsuli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o poza sau ceva care sa arate cum e parul tau?

"Nu vrea sa stea asa cum vreau"-Si cum vrei tu sa stea?

" se umfla incredibil de mult, mai ales atunci cand este soare."- parul se umfla cand da de umezeala, nu de soare.

Oricum, parul cu volum este cu mult mai frumos decat cel lipit de cap.

| Idioglossia a răspuns:

Este destul de clar ca parul tău nu este unul gras. O soluție pentru ca parul tău sa nu mai stea așa umflat este sa iti faci o masca de păr. Si eu am parul foarte umflat, mai ales după baie, așa ca folosesc o masca de par cu ulei de cocos. Îl întind pe tot parul (sa nu fie pus totuși în exces) îmi pun o punga pe cap și stau cu el cam o oră. După aceea, când ies de la baie și îmi usuc parul este mai așezat și pare o tentă mai închis la culoare. Sper sa te fi ajutat.

| Rodica1316 a răspuns:

Ai incercat cu fixativ?

| Maria_Iulia_1998 a răspuns:

Par gras inseamna par lipsit de volum, cu exces de sebuum ..adica exact opusul tau ...incearca sa iti iei o masca de par sau un balsam care iti va mai "cuminti" parul ...iti poti lua si o ceara dar trebuie sa fie de foarte buna calitate, altfel iti va ingrasa parul in mod inestetic.