| zuzu_6188 a întrebat:

Salut TPU,am o tunsoare mai ciudata cu care mi-ar sta bine insa este destul de complicata, stiti un salon sau un hair-stylist care sa tunda si sa coafeze foarte bine? cam asa as vrea sa ma tund: http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/......Len-1.jpg; da stiu,multi o sa-mi spuneti ca "nu o sa poata nimeni sa te tunda ca un desen animat"etc etc,dar chiar imi doresc sa ma tund asa,deci daca stie cineva pe cineva,in Bucuresti care stie sa tunda asa, m-ar ajuta foarte mult sa-mi spuna si voi da fundita X3.
Multumesc :)

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sigur ca poate sa te tunda asa, dar ca sa stea exact asa trebuie sa ai parul foarte drept sau sa ti-l intinzi mereu cu placa.

| zuzu_6188 explică (pentru Bondarel99):

Yup,am parul foarte drept, nici nu ma gandesc sa ma ating de el cu placa laughing acel "fier de calcat" este moarte pura, in opinia mea X3, really no offense for the ones who use it, they are free to do what they want happy

| zuzu_6188 explică:

Mda...link-ul este fara punct si virgula la sfarsit happy

| EuCeaANiumanui a răspuns:

Poti sa-i spui celei de la salon sa te tunda intro parte mai scurt si in una mai lungh asa imi pare mie tunsoarea din imagine.Si eu tot asa sunt tunsabig grinFunda plizz