anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am parul ars de la feon pana la jumatatea firului. eu am parul pana la urechi si nu imi permit sa il tai pana la jumatate. I-am taiat doar varfurile ( cam 1 cm din el )dar tot se mai vede ca e ars, dar nu asa ca inainte. si acum ii dau cu tratament. O sa isi revina? daca inca mai e ars un pic o sa imi creasca pana la umeri?

25 răspunsuri:
| Withoutnamenoname a răspuns:

Sigur ca o sa iti creasca. Parul creste de la radacina. Incearca sa nu l mai usuci cu feonul, mai ales ca il ai asa scurt, nici nu ar fi nevoie pentru ca se usuca repede. Daca totusi il mai folosesti ocazional, tine l la o distanta de 30 de cm de cap. Incearca sa iti faci o masca din ulei de ricin si ulei de cocos. Sunt foarte bune pentru regenerare, hidratare si stimuleaza cresterea parului.

| anonim_4396 explică (pentru Withoutnamenoname):

Pai creste de la radacina, dar nu se simte la lungime pentru ca e ars parul si se rupe sad

| Withoutnamenoname a răspuns (pentru anonim_4396):

Tine o cu masti in continuare si nu mai folosi feon/placa/ondulator. O sa se vada dupa ce se duce tot. Produsele care promit refacerea firului atat ars cat si despicat, mint. Nu se poate ca un produs sa lipeasca firele despicate sau sa refaca parul ars. E ca si cum ar fi mort. Ori astepti sa se rupa singur, ori te tunzi. Tunsul ar ajuta mai mult pentru ca ai scapa mai repede de parul mort si s ar reface mai usor.

Pai da. i -am tuns varfurile, dar nu pot sa il tund pana unde e ars pentru ca o sa il am din nou scurt...

Stiu ca iti e greu. Eu in urma cu 3 ani mi am ras parul intr o parte iar in cealalta l am taiat pana la umeri ( si il aveam pana la mijloc cand am facut asta). Dupa aproape un an, mi-a crescut parul din partea rasa pana la gura si a trebuit sa mi l aduc la acelasi nivel. Mi a fost foarte greu sa il mai scurtez.

Masca pentru varfuri despicate nu e buna? am taiat mult din el, dar in partea dreapta tot sta ca o matura. ( varfuri despicate ) in stanga s-a mai potolit. Mama mi-a spus ca daca ii dau tratament isi revine ca si ea a avut parul ars, l-a tuns 4-5 cm si dupa si-a revenit

Nu ajuta nimic. E efectiv imposibil sa se lipeasca firele despicate. Ajuta parul sanatos si partea sanatoasa a parului. Dar firul care e deja despicat, nu se lipeste la loc in veci.

Pai si daca e despicat o sa imi creasca pana la umeri? eu atata vreau. Ca sa nu mai stea ca o matura il potolesc cu ceara

Da, iti creste chiar daca nu observi. Ai rabdare pentru ca parul creste in medie cu 1 cm pe LUNA. Chiar daca e despicat/tocit/ars, tot iti creste. Cel mai bine observi daca esti vopsita ca se cunoaste la radacina cand creste si vezi diferenta la culoare. Dar sa nu faci asta ca se strica si mai rau. Oricum daca l ai pana la urechi, cu dezamagire iti spun ca trebuie sa astepti un an. Ca de la ureche pana la umeri e o distanta de cam 12 centimetri. Si mai mult de 1 cm - 1.5 cm nu creste pe luna.

Sunt baiat laughing acum il am pana la inceputul urechii ca am taiat din el ars. Daca il hidratez si il dau cu ulei de ricin o sa creasca mai repede? sa treaca de fata ( mai jos de barba) cam cat dureaza? tinand cont ca e ars 30% din fir? Si tot n-am inteles cum zici tu, eu acum mi am luat varfurile, dar inca mai e ars muult, in doua luni daca nu il tund o sa se simta vreo diferenta la lungime? sau doar se rup firele arse? eu il am din vara ars, pana acum nu l-am tuns, deci in 6-7 luni nu a disparut parul ars.

Nu dispare parul ars peste noapte. Si nici peste o luna sau un an. Parul iti creste, dar nu cade sau se evapora. Iti creste cu tot cu ala ars. Nu dispare partea aia decat daca o tai. Nu stiu ce nu intelegi. In fiecare luna iti creste cu cate un centimetru. Calculeaza si tu acum cam de cati cm ai nevoie sa iti creasca parul pana unde vrei.( adica cati cm sunt de la ureche pana unde vrei tu sa iti creasca, cam de atatea luni e nevoie sa astepti). Ia o linie daca e nevlaughing uleiul de ricin se spune ca ajuta la crestere, dar acum sa nu iti imaginezi ca face minuni. Sa zicem ca ajuta cu 0.5 cm in fiecare luna. Adica in loc de un cm, sa creasca un cm jumate.

Pai da. Intr-un an, ar trebui sa imi creasca parul pana la umeri, dar nu il impiedica sa creasca in lungime ala ars?

De ieri iti tot zic ca nu afecteaza cresterea parului cu nimic. Iti creste chiar daca e ars, doar ca o sa aiba un aspect urat din cauza asta. Nu conteaza daca e ars. Parul creste de la rădăcina, nu de la varf ca sa zici ca ar fi vreo problema. Deci mai pe scurt : creste oricum l ai avea.

Astazi am dormit foarte mult... parul nu mi s-a ingrasat, dar in schimb, ma mananca in unele parti la radacina si imi miroase urat. Sa il spal si seara asta? ce sa ii fac?

Il Poti spala daca vrei. E recomandat se l speli o data sau de 2 ori pe saptamana, dar daca e necesar se poate spala si mai des.

Eu am si parul gras. Mi-am luat un sampon pentru regenerare si cred ca de la el e ...sau de la masca? pana acum nu m-am dat cu masca

Ce fel de masca e? Si e facuta in casa sau cumparata?

E cumparata. Cu extract din bambus si nu mai stiu ce. e pentru par uscat si despicat. Eu am parul gras de fel :/ cred ca o sa revin la samponul clear, anti-matreata pentru par gras. asta pentru regenerare mi-l cam ingrasa. desi imi pare rau ca renunt la el. poate in vacanta inter semestriala ( 9zile ) o sa il spal cu cel anti regenerare, dupa revin iar la clear. dar mi-e frica sa nu fac si mai multa matreata decat am.

Poate totusi nu ai matreata. Poate mu te clatesti bine si ramane sampon pe scalp care se desprinde treptat si seaman cu matreata. Si ai mancarimi si din cauza asta. Clateste te excesiv si la final clateste te si cu putina apa mai rece.

Fac asta. Imi pare rau ca nu am cum sa folosesc samponul pentru regenerare. pentru ca daca l as folosi ar trebui sa il spal in fiecare zi..mai am o solutie de la gerovital cu petrol cu care ma dau o data pe saptamana. Sper sa isi revina, si cand mai creste o sa mai iau un pic din el
Nelamurirea mea este ca o persoana mi-a spus ca daca este ars la varfuri am impresia ca stacneaza pentru ca firul daca e ars se rupe. si asta ma roade pe mine. ca daca il am ars nu o sa se simta la lungime.

E normal sa se mai rupa din el, dar acum nu ti imagina ca se rupe tot in acelasi timp. Am o prietena care are parul ars, tocit si despicat si tot ii creste parul. Se vede asta pentru ca ea e vopsita si observ cand in creste ca se vede diferenta intre culori.

Pai. eu dupa ce ma spal pe cap si ma uit in oglinda, tot parul ala ars imi vine in fata, peste frunte. Si imi vine sa ma dau cu pumnii in cap cand il vad asa de ars... eu mi am propus prin noiembrie sa ma transfer de la liceu. si pe atunci aveam parul cam scurt si arata urat. si atunci mi am spus " lasa ca imi creste parul pana in februarie " si n -a crescut cam deloc laughing

Pai au trecut doar 3 luni de atuncilaughing ti au crescut 3 cm. Dar sinceu nu inteleg dc nu ti l tai. Cand am vazut ca spuneai ca nu iti permiti sa mai tai din el ca e deja scurt, ma gandeam ca esti fata. Dar la baieti nu are nimic laughing) si dupa ce ti l tai acum, ai grija sa il cresti frumos

Dar ars si despicat asa imi creste pana la barbie? laughing apropo, mai am o intrebare. Nu stiu daca are legatura, dar de cand ma dau cu masca si sampon regenerant, ma mananca mereu in cap. Desi evit sa ma scarpin, pana a doua zi la liceu incepe sa miroasa urat. de ce?

Asta nu stiu