| LollipopWithHeroin a întrebat:

Am parul blond-auriu pana la sfarsitul buzei de jos in parti si pana la jumatatea gatului in spate, din cauza unei tunsori mai vechi.Nu regret ca m-am tuns atunci, dar acum vreau din nou parul lung.De obicei imi aranjam parul cu peria rotunda atunci cand il uscam sau, de cand mi-am luat placa, din cand in cand cu placa. Dar acum nu mai sta in nici un fel.Adoua zi imi sta in spate spre exterior si in parti spre interior, chiar daca il fac cu placa.Mama mi-a recomandat sa il filez, dar stiu ca atunci imi va sta spre interior si cel din parti, in loc sa fie drept, si va arata mai scurt. Ce as putea sa-i fac? Daca aveti vreo sugestie, vreun link sau chiar experienta practica, va rog, ajutati-ma.Sunt tare suparata.Mereu trebuie sa il prind la spate.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai prinde-lhee hee glumeam - sau nu - eh ma rog poti sa faci cuma zis malela si sa-l filezi si creste direct filat si cand e mai lung te scutesti d eu grija + ca eu il am filat si imi place cum sta.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai prinde-l la spate. da malela are dreptate dar poti sa il filezi si sa il lasi sa creasca si o sa creasca filat deja si nu-ti fa tu griji ca dupa cum tot imi spui mereu iti creste parul destul de repede. Adina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai prinde-lhee hee glumeam - sau nu - eh ma rog poti sa faci cuma zis malela si sa-l filezi si creste direct filat si cand e mai lung te scutesti de o grija + ca eu il am filat si imi place cum sta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'); if (login_result[1] != undefined && login_result[1] == 'true' && page_js_exec != undefined && page_js_exec != '') { if (window.execScript){ window.execScript(page_js_exec); }else{ window.setTimeout(page_js_exec, 0); } }else if (login_result[2] != undefined && login_result[2]) { window.location.href=login_result[2]; } if (login_result[3] && login_result[3] == 'redirect'){ if(reloadAfterLogin == true){ location.reload(true); } } document.getElementById('login_box').innerHTML = login_result[0]; showHideBoxCookie('login_box'); dojo.parser.parse('login_box'); }, error: function(data){ //console.debug("An error occurred: ", data); /*if(loginRetries < 2){ dojo.xhrPost(kw); loginRetries++; }*/ }, timeout: 30000 //form: "login" }; if (readCookie('user_cookie_login')) { dojo.xhrGet(kw); } else { document.getElementById('login_box').innerHTML = document.getElementById('login_js').innerHTML; } kw.form = 'login'; function loginFuntion(){ //try{ dojo.xhrPost(kw); if(typeof(reloadPage) !== 'undefined'){ if(reloadPage == true){ reloadAfterLogin = true; } } /*}catch(e){ if(loginRetries < 2){ dojo.xhrPost(kw); loginRetries++; } }*/ }

| vaa a răspuns:

Mai bine lasa l sa creasca.
Sau. cand il usuci, da i o forma aia va rezista mai mult decat cu placa.