| JustAod a întrebat:

Salut TPU, am parul foarte cret si voluminos si astazi am fost sa imi filez parul si îmi sta foarte culcat si urat. Cum pot face sa isi revina si sa fie iar voluminos ca înainte?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa acum, odata ce a fost taiat!

Intr-o luna va creste cam 1 cm si atunci il vei avea din noua umflat si cret.

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Pai filatul inseamna practic ca ti-a taiat din varfuri, adica a umblat la dimensiunea buclelor si a redus volumul parului asta daca aveai parul destul de mare. Te-ai spalat pe cap cand ai venit de la frizerie? Trebuia sa fie primul lucru pe care il faceai. Eventual dupa ce te speli diseara lasa-l sa se usuce natural, parul cret se increteste mult la contactul cu apa, isi aseaza singur buclele si isi reia volumul, nu ar trebui sa-ti strice din textura daca doar e filat...asta daca nu a luat prea mult din par. Incearca si ce au zis ceilalti cu pudra de volum si apoi difuzor dar la parul cret e suficient sa-l speli si apoi sa-l lasi sa se usuce natural si isi formeaza inapoi carliontii. Inca ceva, poate ai parul ondulat si nu cret, e o diferenta intre ele, parul ondulat se increteste la varfuri in timp ce parul cret formeaza bucle direct din radacina, e foarte posibil ca tie prin filat sa-l fi taiat suficient de mult incat l-a facut sa se plosteasca, cam asta se intampla la parul ondulat, la cret nu ar fi trebuit sa i se strice textura.

| JustAod explică (pentru Drimmero):

Mulțumesc,dar crezi ca daca il las lung isi revine la forma initiala?

| Drimmero a răspuns (pentru JustAod):

Clar. Eu zic ca in maxim o saptamana-doua isi revine pana creste si prind varfurile forma aia de bucle.

| blackann a răspuns:

Macar intinde-l cu placa sa fie lipit de cap, lins de vaca.

| Ilovedinero a răspuns:

Sampon uscat, pudra pentru volum sau sampoane pentru volum si mai poti daca il usuci cu feonul sa il usuci cu capul in jos si cu un difuzor pentru par cret, asa buclele o sa fie mai pronuntate si parul sigur va fi mai voluminos

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Lasă-l cum era. Dacă l-ai filat, logic ca nu mai ai volum. Îl poți da cu o spuma ceva pentru volum

| JustAod explică (pentru Mihhhhhhhh):

Daca il las lung revine la forma lui initiala?

| JustAod explică (pentru Mihhhhhhhh):

Daca il las mai lung revine la forma lui initiala?

| daikiftw a răspuns:

Răspunsul cel mai evident mi se pare pudra de volum acompaniată de un difuzor pentru fixativ care îți va reda aproximativ aceeași textură ca înainte.
Sau (de asta nu sunt tocmai sigur), dacă parul tău natural e creț și voluminos probabil va creste la loc în câteva săptămâni, astfel vei putea scăpa de parul filat prin taiere. (logica asta am luat-o de la vopseaua pentru par, de aceea nu sunt chiar sigur de ea)