| Fillaide a întrebat:

Am si eu o dilema:marti cand m-am cantarit aveam aproape 56 kg si vazand ca hainele mele preferate stau mai stranse pe mine m-am hotarat sa iau masuri(erau destul de drastice). Am inceput prin a bea multa apa si mancam foarte putin.Este adevarat ca pana astazi am slabit 1 kg si un pic, dar mi-a venit mintea la cap si as vrea sa trec la un regim de viata mai sanatos, un regim care cuprinde mai multe alimente decat am mancat eu in aceste 3 zile si care promite pierderea kg-elor in timp.Acum problema mea este:kg pierdut pana azi se pune inapoi daca incep cu regimul respectiv? sau continui sa scad in greutate? Vreau raspunsuri din propria experienta daca se poate, multumesc.

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Salut. Vara trecuta am slabit si eu ceva kg * lucru cu care inca ma laud*. Aveam prostul obicei de a manca intre mese dulciuri, de a bea cola/pepsi si sucuri acidulate care te unfla si nu-ti face deloc bine si am decis ca pentru inceput, sa inlocuiesc macar 1 gustare de genul asta,cu niste fructe *banane,mere,struguri,portocale* si cu multa apa. Apoi m-am apucat de ceva sport *jogging,abdomene, volei, tenis* si usor-usor am dat 1kg, 2 kg si cand am vazut ca merge,am continuat. In loc de prajelile obisnuite *Cartofii pai in ulei,carne de porc in ulei*,am inlocuit cu pieptul de pui pe gratar sau pestele cu cartofi natur ori legume sote si o salata de rosii/castraveti/varza,depinde ce-ti place si ce merge la masa respectiva. Am redus din sucuri *am baut numai Nestea/Lipton,care nu au acid*,am continuat cu sportul,chiar si azi am facut un pic de miscare chit ca-i o caldura sufocanta, si cam asta ar fi regimul. Infometarea nu e o solutie sub nicio forma, cum a spus Andre3a,slabesti 10 kg,iar dupa ce renunti la infometare si mananci normal,chiar daca e regim,tot pui pe tine ceva.

Cauta pe net diverse diete *mama a incercat-o pe cea cu supa de varza si chiar daca are un gust nasol,a dat roade*. Incearca (repet, INCEARCA), sa renunti 2 zile pe saptamana la mancarea normala,si mananca fructe, apa si eventual niste biscuiti digestivi.
Si nu uita, fa sport si multa apabatting eyelashes Bafta

2 răspunsuri:
| DyannaM3 a răspuns:

Ideea cu infometarea nu este cea mai indicata. Iti recomand sa mergi la un nutritionist si sa aduci la cunostinta problema ta cu slabitul. Nu ai specificat insa, cum te-ai cantarit. Daca te-ai cantarit cu haine pe tine este posibil sa se adauge la greutatea ta exacta. Daca vrei sfaturi mai ``putin scumpe`` iti recomand sa bei apa cum te trezesti dimineata si sa renunt la una dintre mese ( recomand masa de seara) si sa o inlocuiesti cu ceva usor : salata, fructe, iaurturi. Ceva care sa fie gustos si satios, astfel incat sa nu mai ai pofta de mancare. Incearca sa te uiti la emisiuni la TV unde sunt discutii pe baza slabitului, deoarece infometarea poate duce la anorexie. Cauta detalii pe net. O sa gasesti daca ai rabdare. Mult succeshappy (P.S: Nu doresc funditahappy, vroiam doar sa te ajut cu un sfat prietenesc)

| andre3a92 a răspuns:

Din propria experienta iti spun ca, a te infometa nu e tocmai regimul de slabire potrivit.chiar deloc, deoarece nu poti sa stai flamanda toata viata iar in mom in care renunti, te ingrasi la loc.acum,dk vrei sa mananci porcarii si grasimi,fii sigura ca o sa pui la loc ba chiar mai mult,dar daca incepi cu un regim bun,legume,carne fierte,fara dulciuri, fara prajeli, nu ai dc sa iti faci griji.acum depinde si de organismul fiecaruia.