| AlexAL275 a întrebat:

Salut TPU! Am și eu o întrebare : Ar fi ciudat dacă m-aș duce la majoratu unui prieten în costum? Pe majoritatea i-am văzut că vin în blugi și în tricou. Ce ziceți?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu. Dar vezi sa nu fii confundat cu sarbatoritul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In ziua de astazi in care multa lume nu mai are educatie, esti luat in deradere. E frumos sa fii la costum, dar adevarul este ca te simti mai lejer in blugi. Eu as face un compromis: panataloni de costum, camasa asortata, un pulovar sau o vesta si o geaca de iarna.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde unde se tine evenimentul!
daca este acasa la cel sarbatorit, s epoate merge si in blugi cu tricou, daca este la restauranta, preferabil costum sau sacou si pantalon. dca aeste la crasma sau bar, atunci se poate ceva mai smart casual, adica sacou si blugi dar niciodata adidasi sau tenisi.

| Dismally a răspuns:

Ar fi putin ciudat daca esti singurul in costum de acolo dar poti s-o faci, nu e nimic rau in asta.

| AlexAL275 explică (pentru Dismally):

Știu sigur că este și sarbatoritu'

Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Cu ani in urma, aceasta era o normalitate...Sa fi elegant, la costum, sa arati decent, ingrijit si respectabil.

De ce trebuie sa arati de strada ca si restul cand poti purta o imbracaminte eleganta? Daca vrei o idee, un pantalon de costum sau un pantalon elegant, o bluza alba sau de culoarea camesei pe care o vei purta si un palton sau vesta, si bineinteles pantofi care se asorteaza tinutei (cu ciorapi, nu cu gleznutele la vedere).

| blackann a răspuns:

Poti sa te imbraci cum vrei tu. Daca nu se tine la o bodega de pe ulita din sat. nu o sa fie penibil.

Răspuns utilizator avertizat
| Alissia97 a răspuns:

Eu zic ca nu, la un majorat toata lumea vine imbracata elegant.