anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problemă.
Am strungăreață și urăsc acest lucru, iar din cauza asta mi-e rușine să vorbesc cu cineva (mai ales fete).
Părinții mei nu au așa multe posibilități, care ar fi cel mai ieftin aparat dentar?

Răspuns Câştigător
| Zorn a răspuns:

Depinde si cat de pronuntata e strunga ta, cunosc unele persoane carora li s-a spus ca au nevoie de o interventie, pentru ca aparatul dentar nu va rezolva problema, cel putin nu in situatia in care se aflau la momentul respectiv.
"Așadar, cea mai potrivită variantă de tratament este, de obicei, aparatul dentar. Aparatele dentare fixe determină dinții să se miște pe arcadă, determinând dispariția diastemei. Aparatele dentare invizibile sau mobile pot remedia, la rândul lor, unele cazuri de strungăreață.

Dacă nu îți surâde ideea de a purta aparat dentar, discută cu un medic stomatolog despre procedurile de estetică dentară care pot închide spațiile dintre dinți. Fațetele și punțile dentare reprezintă opțiuni pe care le poți lua în considerare. O altă soluție ar fi aplicarea compozitului dentar pentru a umple aceste goluri și a îmbunătăți aspectul zâmbetului tău. " - sursa dentaglio. ro
Deci, exista mai multe variante, depinde cat de pronuntata e strunga.
Eu nu vad o problema asa de mare in a avea strunga, la cei mai multi oameni nici macar nu o observ, dar daca asta te face sa te simti bine iti recomand sa pui bani deoparte pentru aparat sau sa incerci una dintre variantele pe care le-am citat mai sus.

4 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Cea mai ieftina solutie este sa te accepti asa cum esti. Ti-a reprosat cineva vreodata ca nu esti atractiv sau ti-a dat de banuit ceva in sensul asta din cauza strugaretii?

| oz_1736 a răspuns:

Aia de acolo nu dispare si nu este motiv de rusine. Sunt baieti care merg pe strada si se scarpina la co@/€ si nu le este rusine.

| MaryMaria333 a răspuns:

Asa e formatul tau. Nai ce sa faci. Sa nu uiti niciodata ca nimeni nu e perfect. Nu te lua tu dupa toti prostalaii si slutii care isi bat joc de tine! Usor e sa zica de altul greu sa se uite la ei.
+ eu nu prea cred ca se poate corecta ce ai tu cu aparat dentar.....ala ii pentru dinti strambi. Crede-ma sunt multe persoane cu strungareata dar au ajuns ceva in viata nu is orice gunoi
+mai ia in calcul si asta: ai prefera sa ai dintii perfecti si sa fi in schimb infirm sau asa cum esti tu si sanatos tun?