Pai ai putea incerca sa ii apbesti la dentist, este cea mai eficienta metoda.Am incercat o gramada de paste de dinti si eu, si nu m-au ajutat cam mult.Pasta de dinti de fapt nu prea inalbeste, ci curata mai bine placa bacteriana decat pasta normala, de aia par mai albi. O pata care imi place mie pe moment si pare ca mi i-a albit un pic este Colgate Max White ONE, o poti incerca daca consideri ca albitul dintilor este prea costisitor sau nu vrei(dar sunt de parere ca ar fi cel mai eficient in cazul tau).
Iti urez Succes:*
Incearca pasta de dinti + sare la mijlocul spalarii freacate bine de 3 ori pe zi succes
Ana
Bună!
Poți folosi bicarbonat alimentar de dimineață și seara. Pui puțin praf și te speli.
Sau zeama de lămâie, sau sare de masă, din aceea la sac.
Toate dau rezultate!
Baftă!
Si eu am jumatate de dinte din portelan si tot in fata. Mie mi s-a pus portelanul cam de aceeasi culoare cu dintii, adica alb spre galbeniu asa.
Pai da dar la mine totusi se vede destul de bine diferenta. e penal asa.nici sa zambesc nu pot.imi gab picioarele.cred ca am sa folosesc un gel de albire.stiu ca nu e bun. dar nu imi pasa ...macar cand sunt tanar sa zambesc cum trebuie...
Si eu mi-am rupt dintele la fel ca si tine doar ca cu 3 ani in urma si am fost la denstist si am platit 50 de euro...si mi l-a facut fix ca alti dinti...si culoarea si forma si deloc nu se observa ca a fost rupt.