Eu imi frec bijuteriile din argint cu pasta de dinti, nu devin ca noi dar isi recapata luciul.Alta solutie mai buna nu cred ca se gaseste...
Incearca sa freci cu pasta de dinti si o periuta..ar trebui sa iasa. eu asta stiam, dar nu sunt sigura ca merge
Este la magazin o cârpă specială pentru curățat și lustruit argintul, este foarte bună. Ia toată negreala și negreala rămâne pe cârpă.
Eu mi-am tinut bratara din agrint cateva zile in apa cu pasta de dinti si dupa aceea am am pus pasta pe ea si am frecat bine cu periuta de dinti.s-a curatat perfet..mentionez ca bratara era neagra, numai buna de aruncat
Nu cred in asa ceva..nu are nici o legatura..sunt nascuta in 6.6.96..de aici 3 de 6...
Buna, eu imi curat toate bijuteriile de argint cu o crema pentru asa ceva de la FM GROUP ROMANIA. poti gasi detaliii despre crema respectiva (pasta pentru curatarea metalelor e in catalog) http://parfumfm.ro/images/cataloage/catalog_forhome_nr11_RO_1.pdf. E foarte buna, duce jos toat anegreala si ii da si luciu. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa gasesti un reprezentant de la care sa o cumperi sau sa te inscrii tu ca reprezentant ca sa o iei mai ieftin. Sper ca te-am ajutat.
Daca ai bijuterii din argint pretentioase, cu pietre sau patinate, cel mai bine ar fi sa le cureti cu o carpa umeda inmuiata in bicarbonat de sodiu, cu care sa le freci pana isi recapata culoarea initiala. Granulele de bicarbonat de sodiu sunt abrazive si sterge stratul de oxidare pe masura ce are loc procesul de frecare, argintul deschizandu-se treptat la culoare.