| Mr97ScZ a întrebat:

Am vrut sa-mi dau mustata jos si fiindca multe persoane mi-au spus sa nu folosesc lama sau masina de ras pentru ca e prea devreme, am folosit benzi depilatoare.Dar din pacate nu am reusit sa-mi dau toate firele jos si se vad si in plus mi-am facut si rani.Spuneti-mi cum sa procedez ca sa scap de toate firele si nici sa nu imi stric fata. SPuneti-mi ce e mai bine sa folosesc ca sa arate bine si cum sa fac pentru ca vreau sa fac asta pana la 18 ani cand o sa pun lama pe fata.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mariansergiu93 a răspuns:

Calm,trage aer in piept,respira,baga o flotare! Si acuma sa revenim,pai ce ti greu sa iei dintr-un magazin un gillette fusion, si te doare la basca, iti rade tot ce vrei, si ce nu vreilaughing))).Ce naiba, nu-i mare scofala si eu folosesc asa ceva de 3 ani si nu m-am taiat nici macar o singura data.

4 răspunsuri:
| watershot a răspuns:

Buna, eu am 13 ani si deja am inceput sa ma bierberesc caci am mustata si barba deja mare. Trebuia sa folosesti lama, in cazul acesta asteapta sa iti treaca ranile si incepe sa te bierberesti caci asta este soarta barbatului.winking

| untu a răspuns:

Mai bine lasa-ti mustata sa creasca si pieptane frumos, ca astfel devine atragator, atrage fetele si ele vor veni ca mustele!

| greyhound a răspuns:

Nu mai asculta de pampalaii aia si baga lama

| MLorand78 a răspuns:

Foloseste lama, ce auzi de la parinti cum ca lama nu e buna e o prostie, acu ca te mai tai putin din cand in cand nu e o problema oricum nici nu vei simti si nici nu se observa, foloseste spuma pentru ras sau daca nu ai la indemana te poti da cu apa preferabil calduta ca sa inmoaie pielea. Bafta la barbierit!