Da, ar putea fi o cauză. După ce-ţi iei vârfurile dacă problema persista, încearcă să utilizezi ulei de cocos.
Încearca să foloseşti un şampon şi balsam pentru disiplinarea parului, iar pe părul ud să îţi aplici un ulei pentru păr.Succes.
Îţi recomand să foloseşti uleiuri pentru păr, de cocos, cacao, avocado. Cel mai eficient pentru tine ar fi cel de cocos. După ce te speli pe cap da-ţi cu ulei de cocos pe scalp şi pe lungimea firului de păr. După pune-ţi un "shower cap" pe cap, sau dacă nu ai, o pungă şi dormi. Fă asta o dată sau de doua ori pe săptămână şi în câteva săptămâni vei vedea rezultatele. Îl poţi cumpăra de aici: organik.ro. Succes!
Am uitat sa specific ca am varfurile foarte inspicate si urmeaza sa mi le tund cat mai recent! O fi din cauza asta?
Desigur ca si de asta.
Dupa ce o sa te tunzi se va pieptana mult mai usor.
Firele despicate se incalcesc tare.
Incearca un spray pentru descurcarea parului si foloseste masti de par naturale.:*
Voi incerca, multumesc frumos!
Da, ar putea fi o cauză. După ce-ţi iei vârfurile dacă problema persista, încearcă să utilizezi ulei de cocos.
E bine sa iti tunzi din varfuri daca iti sunt despicate, pe urma foloseste un sampon si un balsam speciale pentru tipul tau de par, o data pe saptamana e bine sa folosesti o masca de par, iar dupa fiecare spalare sa iti dai cu un ulei. E foarte bun uleiul cu keratina. Inainte sa iti speli parul, piaptana-l cu un piaptene cu dintii rari, ca acesta http://www.divahair.ro/......ptene.jpg. Dar si at cand parul e umed sa nu il piepteni cu peria, piaptana-l tot cu piaptene cu dintii rari, deoarece atunci cand parul e umed/ud firul de par este mult mai fragil si risti sa il rupi daca il perii.
Sper ca te-am ajutat. Pupici!
DaciaRomania întreabă: