Nu stiu de cat timp folosesc alte persoane epilatorul dar eu il folosesc cam de 12 ani. Acum am un epilator Philips. Daca epilatorul e de calitate, smulge firele cu radacina cu tot. Parul incepe sa creasca cam dupa 2 saptamani. Dar un lucru e sigur, la mine s-a rarit f mult si firul de par e moale. E cam acelasi lucru ca la ceara, cu diferenta ca epilatorul nu elimina si pielea moarta de pe suprafata pielii. Pupic!
Buna! depinde de epilator si de cat de des aveai tu parul pe maini, daca e ceva genetic sau nu.Eu nu recomand epilatorul pentru ca iti va creste par sub piele.Sunt covinsa ca arati bine si fara sa te epilezi! Corina
Epilatorul nu duce la cresterea mai rapids si indesirea parului, din contra creste mai greu si mai rar ca l smulge din radacini, e bun foloseste l
Nu iti recomand sa te epilezi pe maini pentru ca o sa iti cresca parul mai des!
asa am patit eu
La mine durează 2 săptămâni. Epilatorul smulge părul din rădăcină și din contră, o să îți crească mai greu
Cam o saptamana-2 si da. daca te epilezi cu epilatorul o sa-ti creasca repede parul. funda? vezi ca eu iti vb din experienta
Daca este lama atunci va creste mai repede. Daca este epilator electric se va rari. La mine dureaza si o luna. De asemenea, ai putea sa incerci sa iti dai cu apa oxigenata pe maini cand incepe sa iti creasca( se va decolora si va parea blond, deci vei mai putea sta o zi sau doua). Oricum, este destul de dureros, mai ales deasupra cotului, dar merita: o sa ramai cu o piele ca de bebelus. Ca sa nu iti creasca firele in interior trebuie sa folosesti un gomaj, sau ceva abraziv si sa fi facut o baie fierbinte inainte (ca sa fie radacinile moi si sa se smulga usor). Cam asta este. Mult succes!