| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a întrebat:

As vrea sa ma tund la fel ca Bianca Adam [Tequilla].Imi puteti spune cum se numeste acest stil?

13 răspunsuri:
| Akid a răspuns:

Bob, filat cu breton

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ explică (pentru Akid):

Heyy! Am cautat pe google stilul bob, filat cu breton si nu mi-a dat imagini cu acea tunsoare.Esti sigura in legatura ca este acel stil?

| Akid a răspuns (pentru ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆):

Intr-o poza cu ea asa era tunsa.

| Bondarel99 a răspuns:

Sigur vrei asa? Ea are parul fin si subtire si cam rar si de asta se tunde mereu asa, ca sa-i dea volum.Tu daca ai parul ondulat, des si umflat nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa-ti stea. Daca nimeresti si o coafeza nepriceputa...mai bine iei o poza si o arati la salon...

| Diiiidi a răspuns:

Ea e tunsa gen bob dar in scari si cu bretonDupa parerea mea poti lua o poza cu ea si o arati unui frizer. Daca intr-adevar este bun iti va face cum trebuie frizura.

| mariaWoW a răspuns:

Heei si eu sunt fan tequila, si daca vrei poti trage la imprimanta o poza cu ea si te duci la coafor, ii arati poza si gata.big grin
Funda?

| positivity a răspuns:

Iar Bianca Adam este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emo-scene...
Funda?

| deepinlovewithyou a răspuns:

Pai, ea e tunsa in scari, iar bretonul si l-a dat intr-o parte.
Pun pariu ca se da cu fixativ ( bretonul ii sta intepenit ) si se mai da cu placa.
Deci eu cred ca e tunsa in scari.

| Zăpăliciiiiii a răspuns:

Buna! Si eu am fost tunsa exact ca ea si i'am zis coafezei sa ma tunda filat, calota si breton asimetric.

| Kisstv a răspuns:

Nu stiu cum se numeste, dar ii poti spune frizertei ca vrei un bob, dar sa cotinue drept resul parului sau ii aduci o poza si atunci se ia dupa model fundit?

| Branzan_Bianca_1997 a răspuns:

Bianca Adam este tunsa in scari, filat spre varfuri si cu o calota lunga pana la umeri sa dea impresia de volum ( par des ). Are un stil putin emo scene

| Branzan_Bianca_1997 a răspuns:

Bianca Adam este tunsa in scari, filat dpre varfuri si cu o calota pana la umeri sa dea impresia de volum. Are un stil emo scene...