Heyy! Am cautat pe google stilul bob, filat cu breton si nu mi-a dat imagini cu acea tunsoare.Esti sigura in legatura ca este acel stil?
Intr-o poza cu ea asa era tunsa.
Sigur vrei asa? Ea are parul fin si subtire si cam rar si de asta se tunde mereu asa, ca sa-i dea volum.Tu daca ai parul ondulat, des si umflat nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa-ti stea. Daca nimeresti si o coafeza nepriceputa...mai bine iei o poza si o arati la salon...
Ea e tunsa gen bob dar in scari si cu bretonDupa parerea mea poti lua o poza cu ea si o arati unui frizer. Daca intr-adevar este bun iti va face cum trebuie frizura.
Heei si eu sunt fan tequila, si daca vrei poti trage la imprimanta o poza cu ea si te duci la coafor, ii arati poza si gata.
Funda?
Pai, ea e tunsa in scari, iar bretonul si l-a dat intr-o parte.
Pun pariu ca se da cu fixativ ( bretonul ii sta intepenit ) si se mai da cu placa.
Deci eu cred ca e tunsa in scari.
Buna! Si eu am fost tunsa exact ca ea si i'am zis coafezei sa ma tunda filat, calota si breton asimetric.
Nu stiu cum se numeste, dar ii poti spune frizertei ca vrei un bob, dar sa cotinue drept resul parului sau ii aduci o poza si atunci se ia dupa model fundit?
Bianca Adam este tunsa in scari, filat spre varfuri si cu o calota lunga pana la umeri sa dea impresia de volum ( par des ). Are un stil putin emo scene
Bianca Adam este tunsa in scari, filat dpre varfuri si cu o calota pana la umeri sa dea impresia de volum. Are un stil emo scene...