| hundead15 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu ce sa fac ca sa fiu popular. Sunt baiat, am ochii negrii, parul negru cu o freza gen Zayn Malik (cauta pe google daca nu stii). Sunt la cel mai bun liceu din oras. Ceilalti copii de la celelalte scoli sunt super populari iar majoritatea din scoala asta nu prea sunt. Am 15 ani iar pe 23 mai am banchetul. As vrea sa stiu si eu cum sa ma imbrac la banchet potrivit stilului meu si cum ma imbrac in timpul liber... Am uitat sa mentionez ca am 1.82! Va multumesc si astept un raspuns rapid(pana pe 23)... MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| Minks a răspuns:

Ai 15 ani, nu asta e problema de baza. Daca vrei sa gasesti pe cineva, cauta, nu astepta sa vina ele la tine pentru simplul fapt ca esti popular. Ocupa-te singur de chestia asta si o sa iti gasesti una care sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru popularitate.

2 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

De ce ai vrea chestia asta? Esti disperat dupa atentie? laughing

Nu esti cu nimic mai presus decat pitipoancele, si alea fac acelasi lucru, tipa dupa atentie.

| hundead15 explică (pentru Minks):

Nu frate. da cu cat esti mai popular cu atat te plac fetele mai mult... si sunt cam solo... sad

| Minks a răspuns (pentru hundead15):

Ai 15 ani, nu asta e problema de baza. Daca vrei sa gasesti pe cineva, cauta, nu astepta sa vina ele la tine pentru simplul fapt ca esti popular. Ocupa-te singur de chestia asta si o sa iti gasesti una care sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru popularitate.