| Emasik a întrebat:

as vrea sami propuneti vreun remediu pentru par, am parul uscat si foarte rar, plus la asta el cade foarte tare, l-am spalat cu ulei de brusture, si nu prea m-a ajutat, va rog spuneti-mi vreo masca care chiar ajuta FUNDA! ( numai nu imi copiati ceva de pe net pentru ca am citit tot) daca puteti sami propuneti ceva care chiar da rezultate bune

Răspuns Câştigător
| Raluca_Ilisei_1980 a răspuns:

Recoman urmatoarea masca de par pe care o folosec cu regularitate = o dta pe saptamana si de care sunt FOARTE MULTUMITA
MASCA = 1 galbenus de ou+1 lingura ulei de ricin + 3 linguri ulei de masline; sa aplica cel putin o datya pe saptamana pentru 30 de minute inainte de a splala parul cu sampon

4 răspunsuri:
| oanaro a răspuns:

Am folosit crema concentrata din ingrediente active naturale de pe acest site: http://www.tratamentchelie.aaz.ro
Sotul meu a folosit acest tratament pentru chelie, iar eu pentru sprancene, pentru ca le aveam foarte rare. Rezultatele sunt absolut uimitoare.

| Androphyla a răspuns:

Poti incerca sa te freci la radacina cu ulei de ricin si sa il lasi sa actioneze 24 de ore sau poti incerca de la farmacie ceva pe baza de petrol. E perfect! Spor!

| Be_U_Riama_1981 a răspuns:

Ulei de argan de la plafar sau Petroleum de la Gerovital Plant.

| Puio_David_1993 a răspuns:

Cand eram fetita bunica mea ma facea cu petrol.Cu toate ca in ziua de azi unii spun ca e rusine sa te mai faci cu petrol...Totusi poti sa incerci.