Sparge cosuriule infectate si le dai cu spirt. Cele neinfectate le dai cu o crema pentru ten mixt
Eu am avut o situatie asemanatoare, dar mult mai neplacuta...adica toata fata, in special zona C era plina plina si rosie, iar cu o zi inainte nu am avut nimic. Inca nu stiu de la ce am facut, dar cel mai probabil o alegie la ceva ca altfel nu imi explic. Poate ca si la tine a fost la fel. De asemenea, poate aveai cateva cosulete care s-au infectat si e posibil sa te umpli chiar si de la stres! Prima oara ar trebui sa consulti un medic specialzat, el are cele mai mari sanse sa iti spuna tratamenrul corect. Si daca nu merge de prima oara, sa nu te dai batuta! Mai mergi si pe la cosmeticiene sa-ti scoata punctele negre, pe la alti doctori, o sa-i dai tu de capat! Eu am problema asta de 2 luni si cam asta am facut...iar acum nu mai am aproape nimic, la lumina sunt total curata! Spor in continuare, si daca chiar ai o situatie foarte nasoala, incearca asta, la verisorul meu a functionat:
http://www.scapa-de-cosuri.eu/
Ah, si ca sa mai ascunzi din ele, nu uita de creionul corector care spre deosebire de fondul de ten si trateaza, nu numai incarca fata. Pupici!
andrei901 întreabă: