Frate mie imi sta parul asemanator cu al lui Zack Afron si lumea imi zice Justin Bieber, dar prost sa fiu sa bag in seama critici.Doar de intrebare, ce ti-a facut Justin Bieber sa razi de el? Stai chill nu-s fac dar nici hater. Talent muzical nu are dar totusi castiga bani.Si referitor la intrebarea de mai sus eu mi-am pus o poza cu frizura pe care am vrut-o pe telefo si i-am aratat-o frizerului.
Scoate o imagine la imprimanta cu unu' care are freza cum vrei tu si ii arati frizerului ca stie el cum sa faca. Sau poti sa iei imaginea pe telefon. Bafta!
gen ''justin biberon ''..nu cred ca o sa rezisti mullt fara sa-ti invineteasca cineva ochi cu frizura aiaa daca ti'o faci Darr nu coteaza cum te tunde..cum ai tu parul asa o sa-ti creasca mereu
Frate mie imi sta parul asemanator cu al lui Zack Afron si lumea imi zice Justin Bieber, dar prost sa fiu sa bag in seama critici.Doar de intrebare, ce ti-a facut Justin Bieber sa razi de el? Stai chill nu-s fac dar nici hater. Talent muzical nu are dar totusi castiga bani.Si referitor la intrebarea de mai sus eu mi-am pus o poza cu frizura pe care am vrut-o pe telefo si i-am aratat-o frizerului.
Trebuie sa te tunzi chiel ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))