| Rococo14 a întrebat:

Ce ati recomanda : aparat dentar fix sau mobil? Puteti si justifica? Multumesc, dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| Luminita235 a răspuns:

Eu am aparat fix. Deci eu il recomand pe acesta deoarece ai toate sansele sa ti se indrepte dintii fata de un aparat mobil ( acum depinde de problemele tale ) desi aparatul fix este mai scump. La aparatul mobil te duci de 3 ori sau 2 ori pe saptamana sa iti fixeze sarma fata de 1 data pe luna la aparatul fix. La aparatul fix poti sa iti schimbi culorile la niste elastice ( te poti interesa ) si e mai bine decat sa ti-l dai jos mereu pe cel mobil. La aparatul fix ai si o periuta speciala pe langa cea normala. La aparatul fix nu ai voie sa mananci anumite lucruri daca vrei mai multe detalii te poti interesa la un medic stomatolog. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Ps: Eu personal ti-l recomand pe cel fix deoarece arata bine si chiar se cunosc rezultatele la 1 luna.

3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Aparatul fix. Am avut mobil si nu prea m-a ajutat, iar acum vreau sa imi pun fix.

| AlexandruHS a răspuns:

Iti recomand aparatul dentar fix. Este foarte bun fata de aparatul dentar mobil.

| Osyyy a răspuns:

Discuta lcrul acesta cu medicul ta, el stie mai bine.