Nu neaparat, dar măcar să fie ingrijite, curate să nu aibă jeg sub unghii, si manichiurate, date cu ojă sau lac, asta este valabil atit la mîini cit si la picioare.
Si le mai toceste uneori, ca apoi zgarie prea rau.
Pai si nu asta le e scopul? Sa para dragalase si atunci cand nu le convine ceva sa zgarie mana care le-a hranit si le-a dus pe culmile orgasmului?
Da...Dar sa nu ramana cu semne la suprafata, ci doar in profunzime.
Asta mi se pare imposibil, daca vorbim de rani fizice.
Dar nu vorbesc de rani, ci doar de semne.
Ungiile scurte sunt mai dure si zgarie bine...cel putin la mine.
Ma depaseste discutia, las-o balta.
In nici-un caz. Sunt dragute cand sunt mici. Nu depinde de nimic, mie cele foarte mari mi se par urate. Unghiile mici si colorate sunt dragute
Multumesc!
Nu degeaba esti campioana zilei.
Multumesc :*
Mie imi plac unghiutele scurte care sunt cel mult date cu lac de unghii.
Eu unul n-am intalnit barbati care sa imi spuna ca ar place orice altceva, iar pe barbatii care mai umbla cu femei care au "implementari" ale unghiilor (unele chiar caraghioase) nu i-am vazut sa se simta atrasi de ele si banuiesc ca stateau cu partenerele lor pentru forma fundurilor.
Eu cred ca iti lasi unghii lungi si pui accent pe ele doar ca sa simti ca esti o femeie puternica (ca poti sa zgarii un barbat mai in carne) si sa te simti bine. Mai "periculoasa".
Cel mai bine e sa fi tu insati, asa cum te-a lasat Dumnezeu, ca a stiut El ce face
Le-am schimbat. Le-am lasat sa creasca si le dau cu oja care are o culoare sangeriu inchis.
Ok... :-s
Dar mie place unghiute de copila
Foarte foarte mici cred ca nu arata chiar frumos. Eu nu am unghii lungi dar nici scurte scurte. Cred ca acum unghiile de juma de metru au iesit din moda. Acum e mai bine sa ai mai scurte si de asemenea culorile tipatoare la lacuri ies din moda. Ar fi bine sa mergi la salon sa iti faca o forma corecta pentru cresterea normala.
Depinde de fizionomia fetei, dupa parerea mea orice tip de unghi sunt frumoase, unii spun ca unghiile lungi sunt mai feminine dar fiecarei fete i se potrivesc unghiile pe care le are. Te pup dulce.
Iriiina întreabă: