Negru, portocaliu. dar iti recomand o camasa neagra cu niste blugi cu tur si niste tenisi albastrii. Funda >?
Poarta tricou smecher b-) cu chestii delea in picioare si pantaloni scurti bre, nu purta blugi
Albastru, verde, alb... Fereste-te de negru si gri si alte culori inchise pentru ca atrag caldura. Orice alte culori vesele vrei. Poti combina rosu cu alb, Albastru cu verde, Verde cu alb, bleu cu Alb...
Salut, se poarta foarte mult tricouri roz, galbene pantaloni scurti de blugi pantofi sport(tenesi) la culoarea pantalonilor scurti, o freza cat mai smechera tricou mulat. sper ca te-am ajutat funda?
Salut si tu mi-ai fost de ajutor, o sa tin minte si la urmatoarea intrebare vei avea Funda Dar pana la urma dau funda cui merita Dar si raspunsul tau ma fascinant dar cel a lui robert a fost mai altfel din cauza raspunsului pantaloni cu tur Mersi tuturor si o zi buna!
Mie unul tot albul imi place, deoarece consider ca te scoate in evidenta asa ca un tricou alb cu ceva desene pe el + o freza de macho ala esti.