Eu sunt si pictor. Pe tipa 1 nu o avantajeaza deloc culoarea. Ea ar putea impresiona prin culori inchise. Nici pe a 3-a tipa dar culoarea este interesanta, imi aduce aminte de anii '90 din Statele Unite cand era foarte populara. Pe cea de a 2-a poza nu o pot deschide.
4-le imi place cel mai mult dar ceva lipseste ca sa fie totul perfect. Mix-ul ala s-ar putea sa fie problema. Jos e foarte interesant dar parca la mijloc e cel mai bine realizat (jos pare cam spalacit, trebuie sa incerce multe tipuri de vernil ca sa vada care se potriveste cel mai bine), iar sus mai putin pentru ca desi e din aceeasi culoare pare prea inchis.
Deci tipa a 5-a reuseste sa iasa in evidenta in cel mai placut mod, si a 4-a e cat de cat ok.
Eu le incurajez pe fete sa se vopseasca asa, sa abordeze culori curajose! Dar adevarul e ca-si strica parul. Acum eu nu stiu exact pentru ca nu sunt femeie, iar ele au mult mai multe fire de par decat noi. Cat timp nu le afecteaza scalpul, nu stiu cat este de posibil, sa o faca... Desi pentru mine sa o faca prietena mea, nu as tine neaparat! Sa o faca pentru ea daca vrea, daca nu sa ramana cum a lasat-o Dumnezeu dar aranjata.
Dacă lor le place, e foarte bine.În viață e bine să fim mai nonconformiști și să experimentam.
Hey! ツ
1★ Chiar daca nu o avantajeaza culoarea... e destul de cute
3★ Oribil dar nu din cauza parului ci a piercing-urilor exagerate. De ce este nevoie sa-ti faci rau singur/a numai ca sa pari smecher/a? Nu pot intelege.
4★ Ii sta binisor dar se vede doar spatele...Nu stiu, imi da asa, o senzatie de photoshop...
5★ Overall o avantajeaza culoarea. Totusi tin sa cred ca mai bine isi pastra culoarea naturala.
Https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a3/ff/97/a3f f97c9e39198c11f47e17804c543c8.jpg
DaciaRomania întreabă: