| Mihai99182 a întrebat:

Ce parere aveti despre barbatii care au par excesiv pe picioare si se rad? Unii sunt de acord, altii spun ca daca te razi nu esti barbat. Vreau sa aud si parerea voastra, fete si baieti.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie mi-e absolut indiferent dacă are păr sau nu pe picioare, e trist dacă doar păru de pe picioare îi face pe unii bărbați.

| Adry05 a răspuns:

Degeaba au unii păr pe picioare dacă se p**ă pe ei când trebuie să dea comanda la mc laughing) sau îi ia cineva tare de mai curajoasă e și o femeie de 30 de kg decât ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă au păr excesiv atunci da! sunt de acord să se radă. Oricum le stă mai urât cu păr excesiv pe picioare și pe mâini decât fără.

| Dana2103 a răspuns:

Daca isi permit sa nu fie gorile le scade barbatia? Eu nu sunt de acord cu asta. Sunt barbati metrosexuali("ingrijiti"), nu homosexuali(atrasi de baieti) sau transsexuali. Sunt barbati preocupati de ingrijirea corpului. Ei isi arata masculinitatea mai mult prin atitudine.

| aneliram a răspuns:

E alegerea lui, dar mi se pare ceva,, masculin" părul de pe picioare.

| Cqarina a răspuns:

Nu mi se pare ca iti scade masculinitatea daca te razi, pur si simblu nu vrei sa ai parul pe picioare mai mult ca in capbig grin. fiecare cu parerea lui dar nu mi s-a parut normal sa arati ca o gorila