Sincer, ar trebui sa cumperi un lapte demachiant ( poti lua de la Bioten, e super si costa doar 10 lei ) Poti folosi si dimineata si seara, chiar daca nu te`ai machiat. Vei aplica pe fata si pur si simplu intinzi, iti va curata impuritatile
Dupa aceea te clatesti de el cu putina apa calduta, folosesti o lotiune tonica sau o crema de fata Eu asa fac de obicei
Demachiantul, tonifiantul si crema nu trebuie sa iti lipseasca in nicio seara si in nicio dimineata. Acestea se dau in ordinea pe care am zis-o anterior bineinteles dintr-o gama favorabila tenului tau. Pentru ca nu stiu ce tip de ten ai nu mi-as permite sa iti recomand unul. Daca folosesti produse precum fond de ten, pudra etc. nu uita sa folosesti o baza de machiaj care consta intr-o crema hidratanta la fel...pe care o consideri tu cea mai buna sau una speciala de la firme renumite de machiaj(L'oreal, Sephora etc.). sunt mai scumpe insa merita ceva bani. Numai bine!
daca ne spui si ce fel de ten ai, poate te vom ajuta cu sfaturi...asa...nu orice masca este buna pentru orice fel de ten
Heei.Mama a facut scoala in domeniul acesta si m-a invatat tot ce stie.Cel mai bun tratament pentru un ten fin si stralucitor, fara cosuri este : In fiecare dimineata si seara sa iti strangi un pumn de struguri negri intr-un borcanel si zeama cu tot cu pielita de la struguri aplic-o pe fata si las-o 10-15 minute, dupa spalate cu apa calda si dupa cu apa rece.O sa vezi rezultate dupa prima aplicare Fundita?
anonim_4396 întreabă: