| Cristi0192837465 a întrebat:

Ce să fac sa scap de coșuri?

4 răspunsuri:
| Florin9Florin9 a răspuns:

Să folosești creme, dar nu știu dacă toate sunt bune.

| Anonimm13 a răspuns:

Du-te la dermatolog el îți va da produse speciale pentru tipul tenului tău. Dacă nu fă măști acasă ex: albuș cu suc de lămâie și eu îmi iau un plic de argilă albă și să îți cumperi masca de la Baleacea neagră pill of. La plic. E vreo 4 lei dar e bună. Și creează ți o rutină cu produse specifice tenului tău. Sper că te-am ajutat. Succes?

| Vio199 a răspuns:

Alimentatia: - nu mai manca oua
-nu mai bea lapte
Igiena: -spala-te zilnic pe fata cu gel special pentru acnee (gasesti pana si in kaufland/farmacii/DM)
-nu iti sparge cosurile cu degetele/unghiile (deoarece iti vor ramane "gropi" pe fata (poti sa iti cumperi ace de siringa, in capacul acului pe care-l folosesti pui spirt si il lasi la dezinfectat, si orice cos cu cap alb ce ti musai sa il spargi, il intepi putin cat sa iasa lichidul ala alb, strangi usor cu buricul degetelor, dar daca poti NU le strange).
Medicamente: -MASK PLUS GEL (il aplici seara pe toata fata, evitand zona ochilor si a buzelor, intr-un strat subtire, si il lasi pana a 2a zi, cand te trezesti te speli, ti le usca foarte tare, probabil sa ti se exfolieze pielea, sa te cojesti, dar e ok, nu te panica, un alt strat nou de piele ii va lua locul)
DESIGUR, FIIND VARA, POTI PUR SI SIMPLU SA MERGI LA PISCHINA/PLAJA SI SA LASI SOARELE SI APA SARATA SA TI LE USUCE NATURAL.

| litere123 a răspuns:

Folosește "CREMĂ HRĂNITOARE NIVEA CARE" și aplica alcool medicinal (spirt) în zona lor. Răbdare!

Întrebări similare