| Sline a întrebat:

cine imi poate spune o masca sau ceva cu ce sa ma dau sa scap de acnee. FUNDA

Răspuns Câştigător
| blondy14 a răspuns:

Benzac gel este singura crema care la mine au dat rezultate. Din cate stiu in Romania la farmacii nu o poti gasi dar o poti comanda de pe net http://www.chemistwarehouse.com.au/product.asp?id=1102. Eu m-am dat 3 seri la rand, te vei inrosi un pic. Eu am folositi-o in vacanta si am stat 3- 4 zile in casa fara sa ma dau cu fond de ten. Iar ca sa iti hidratezi tenul poti folosi ulei de argan ( de la farmacie). SAU te poti sa cu zeama de lamaie si miere Mult succes!

4 răspunsuri:
| LoriLoL a răspuns:

Repet pentru a mia oara..nicio masca nu te scapa de ancee.acestea au efect de moment.doar tratamentele cosmetice sunt de un real ajutor.mergi la cosmetica si problema o rezolvi acolo.

| Doryys_Pryys_1994 a răspuns:

In primul rand trebuie neaparat sa, ergi la dermatolog apoi sa faci tratamente naturiste indelungate.s eu am probleme foarte mari cu tenul

| LoriLoL a răspuns:

Acneea nu se trateaza in mod miraculos cu medicamete etc daca fata nu este curatata de cosuri, ele nu ies pur si simplu din piele.bineinteles facut intro igiena f buna si dezinfectat. daca ai ajuns deja in stadiul acneei tenul tau striga dupa ajutor, daca nu, inseamna ca nu te-ai exprimat corect.

| Al3xAndraa97 a răspuns:

Du-te si cere la farmacie o solutie pentru acnee. este preparata acolo