Benzac gel este singura crema care la mine au dat rezultate. Din cate stiu in Romania la farmacii nu o poti gasi dar o poti comanda de pe net http://www.chemistwarehouse.com.au/product.asp?id=1102. Eu m-am dat 3 seri la rand, te vei inrosi un pic. Eu am folositi-o in vacanta si am stat 3- 4 zile in casa fara sa ma dau cu fond de ten. Iar ca sa iti hidratezi tenul poti folosi ulei de argan ( de la farmacie). SAU te poti sa cu zeama de lamaie si miere Mult succes!
Repet pentru a mia oara..nicio masca nu te scapa de ancee.acestea au efect de moment.doar tratamentele cosmetice sunt de un real ajutor.mergi la cosmetica si problema o rezolvi acolo.
In primul rand trebuie neaparat sa, ergi la dermatolog apoi sa faci tratamente naturiste indelungate.s eu am probleme foarte mari cu tenul
Acneea nu se trateaza in mod miraculos cu medicamete etc daca fata nu este curatata de cosuri, ele nu ies pur si simplu din piele.bineinteles facut intro igiena f buna si dezinfectat. daca ai ajuns deja in stadiul acneei tenul tau striga dupa ajutor, daca nu, inseamna ca nu te-ai exprimat corect.
BuBuMtti întreabă: