Stii depinde de pantofi, cu cat platforma este mai mare cu atat piciorul sta mai comod si automat mai mult rezisti, de ex daca tocul este de 13-14 si platforma de 5-6 eu am rezistat si de la 12 dim pana a doua zi la7 [avand in vedere ca am fost la o nunta si nu am prea stat jos]
Bună.
Ai revenit la vechile obiceiuri?
Dacă este un pantof comod și mai stă și pe scaun, poate sta mult și bine.
Pa, pa.
Te deranjează?
Sărut mîna multumesc pentru răspuns. Seară bună, pa pa.
Si dvs pe care le preferati? De 12 s au m ai mari?
Mai mari la o petrecere nunta, de 10-12 in oras, la o activitate
Si nu vă dor picioarele? Multumesc mult pentru răspunsuri.
Baba sufera la frumuseste !
Nu,dar este cam fara sens ptc nu se stie cat pot rezista femeile pe niste tocuri de o anumita inaltime.Eu zic ca as rezista destul timp, dar fiecare are o parere diversa;]
Pfff...depinde de cat de comode sunt incaltarile! depinde de cat de obisnuita e cu asemenea tocuri! si depinde ce trebuie sa faca! in general cam 5-6 ore cred ca rezista!
Depinde de experienta nu poti pune o fata care este primadata pe tocuri sa sta 6 ore. Iubita mea sta pe tocuri de 12 cm cam 9 ore cred ca poate si mai mult dar nu am vazut eu.
Eu rezist destul de mult. Depinde si de greutatea si comoditatea pantofilor respectiv. Cam toata noaptea as spune (daca ar fi o petrecere, sau un alt eveminent). In general, 10-12 ore, dar depinde si de tipul pantofului si de tipul tocului (daca e cui, sau mai gros, etc).
Nu tine nimeni cont de ore, daca se simte bine poate sa stea tot timpul cu tocuri.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: