Jeansi + pulover / Rochie / Fusta + top.
Parul ti-l poti intinde, bucle, coc lejer, coada impletita. Ai multe optiuni. Sper ca te-am ajutat kBye.;;
Eu zic sa te imbraci cu ceva ce sar asorta peisajului de la concert daca e rock mai rock daca e hip-hop mai hip-hop iar parul nu stiu ondulat poate.
Cu niste blugi, o bluza sau un pulover o geaca de piele foarte dragut ar fi cu tinte si niste cizme negre de preferat cu toc.Iar parul ai putea sa ti'l prinzi intr'o coada foarte sus, sa il indrepti, sa il ondulezi sau sa il prinzi intr'o coada de peste. Sper ca te-am ajutat Fundoiu?
Nu te prea aranja daca mergi la un concert lasati parul dret sau natural si ia o rochie si colanti
Blugi cu cămașă asortată și UGGS. Părul dat cu placa. Adaugă la ținută și colier drăguț, dacă ai.
Poi,sa fiu sincer cu tine,nu poti lua in considerare raspunsurile lor pentru ca nu stim cum arati,ce fizic, constitutie ai. Unele tinute te prind mai bine altele nu! Ce ti-au spus in comentariile anterioare probabil le vin lor bine dar nu si tie, depinde de la om la om, o haina iti poate veni bine alta rau, daca chiar vrei niste sfaturi avantajoase consulta un prieten sau o prietena care iti cunoaste fizicul
eveteiubeste întreabă:
DaciaRomania întreabă: