| BadAngel3 a întrebat:

cum ar trebui sa ma imbrac in prima zi de scoala? Ceva comod, dar ceva foarte dragut

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cu ce vrei și cu ce ai.

| UzOm a răspuns:

Eu mă duc în tricou și pantaloni scurți.winking

| Soowhaat01 a răspuns:

Bună!
Păi depinde şi de vremea care va fi atunci, dar contează să te şi simţi comod în ceea ce alegi.
Poţi să te îmbraci cu o pereche de blugi, o bluză drăguţă şi o jachetă de piele, sau dacă vremea va fi caldă, poţi opta pentru o rochiţă.

| BadGirl347 a răspuns:

Dupa parerea mea, fiind prima zi de scoala trebuie sa te imbraci adecvat. In cazul in care trebuie sa porti bluze albe de obicei iti recomand o camasa alba cu o pereche de pantaloni negri. Incaltamintea depinde de tine. Daca iti place mai sport porti purta tenesi/adidasi, daca vrei putin mai feminin poti opta pentru balerini si daca nu esti prea inalta, stii sa mergi pe tocuri si ai acceptul parintilor, pentru un plus de eleganta si pentru a iesi din anonimat poti purta o pereche de platforme. Daca e prea simplu poti miza pe niste accesorii. O pereche de cercei si niste bratari sunt perfecte.

| CarlaElena23 a răspuns:

Ceva in care sa te simti tu insuti. Indiferent daca e o rochie eleganta sau pantaloni de pijama e ok, imbracate in ceva in care te simti bine, care iti place. Succes.

Întrebări similare