E foarte buna,dar depinde si de parul tau,daca ai parul mai ucat til poate afecta,daca il ai mai puternic nu til afecteaza,Si da aprul revine la culoarea naturala,dupa cateva spalari,nu stiu sigur,dupa cate, dar nu tine mult oricum, acum depinde si de ce sampon colorant iti iei.Eu zic ca samponul colorant Bess Professional, se zice ca tine mult si iti da o culoare mai faina ata de vopsea.
Am folosit si eu sh a durat mai mult de 8 spalari
nu afecteaza parul pentru ca nu contine amoniac
poti folosi orice culoare mai putin blond pentru ca nu prinde
Da, dupa cateva spalari se duce jos, dar se duce in degrade, adica nu dispare dintr-o data negrul! eu sunt blonda si uneori ma fac cu negru sampon, si are putere de acoperire buna pentru un sampon! Mie imi place foarte mult cea de la Palette, brunet cu tenta spre albastru! Am folosit si de la londa, e ok si aceea! Sampoanele colorante nu pot sa zis ca distrug parul, cel putin nu ca si cele permanente! Eu zic ca merita incercat! Doar ca ai grija sa nu te prinda ploaia fara umbrela!) si de fiecare data cand te speli pe par, apa va fi colorata! Sa-mi spui cum a iesit!
Nu stiu cum la unele nu le-a venit vopseaua sampon complet de pe par! Mie mi-a revenit culoarea initiala dupa vreo 7 spalari!
Pai da:strica parul
chiar si dupa cateva spalari parul nu revine la culoarea normala, tot ramane putina vopsea din aia
are aceleasi efecte ca o vopsea normala si eu, personal nu recomand
Pai eu am folosit roz sa-mi fac suvite si au trecut doi ani d eatunci si o suvita inca mi se vede.
nu stiu de firma era.
dar eu nu cred ca mi-a stricat parul...
succes
funda?