Poate fi fake, dar il poti returna in 30 de zile de la primirea coletului, daca ceva nu e cum trebuie.
Ia numai de la magazine. Ce gasesti pe piata sau pe net sunt fake-uri. Nu te mai gandi ca iesi mai bine, pentru ca de fapt nu cumperi calitate.
Ori te minti ca ai calitate si de fapt cumperi porcarii scumpe, ori stii ca nu ai chef sa dai multi bani si cumperi ce iti permiti, dar de calitatea respectiva.
Deci nu te mai astepta la AFACERI, pentru ca in RO multi traiesc din jmecherii si nu din afaceri cinstite!
Pai si atunci cum nu i prinde nimeni daca sunt fake-uri?
Sa-i prinda? unde? In RO?
Tu vezi pe cineva alergand pe cineva?
Daca tu dai banii pe prostii e problema ta. Daca nimeni nu s-ar pacali si nu ar pune botul, ei nu ar mai face asa ceva.
Pai eu am cumparat de pe site, si am vazut ca are si Facebook, are si multe like-uri si toti zic ca sunt originale..Au si material foarte bun in ele.
Sunt cunoscatoare in domeniul asta si crede-ma ca alea ieftine sunt fake. Toate firmele (alea de renume si cunoscute..nu IDM!) sunt plagiate si astfel au aparut fake-urile. Ca gentile cu LV pe ele. Sa fim seriosi..crezi ca e Loui Vuitton original?
Pentru a diferentia in primul rand CALITATEA originalele au pretul mai ridicat. Chiar cu cateva milioane uneori. Depinde si de firma.
Hainele si orice altceva de firma au in primul rand calitate. Poti incerca pe pielea ta. Cumpara o pereche de pantaloni ieftini (100 de lei sa zicem) si vei vedea cat de repede ti se vor rupe sau decolora. Cumpara un original si vei observa calitatea. Material bun, nu se decoloreaza, nu se rupe.
Iar originalele au si un tipar anume. Ai observat vreodata ca sunt fake-uri care seamana destul de bine cu originalele? Seamana! Chiar foarte bine uneori. Dar nu sunt exact acelasi model. Sunt niste diferente pe acolo. Iti dai seama de asta mai ales la incaltamintea cu tinte, zorzoane si altele de genul.
Am cumparat trening cu 130 ADIDAS si e material foarte bun, nu am probleme cu el..Numai fermuarul la 1 piciro mi sa stricat..Nu cred ca sunt fake-uri deoarece cred ca le sunt frica..Mai ales pe internet
Le este frica^ scuze
Pretul este lasat de la magazin la magazin. nu este relevant sa cumperi o anumita pereche pentru pret. Magazinele care le lasa mai ieftin, inseamna ca au facut rost de oferte cand au aprovizionat. Oricare din variante este buna daca sunt exact acelasi model, conteaza doar marimea.
Daca un magazin e Adidas si unul e IDM poti spune ca s-a lasat din pret? Este foarte relevant sa cumperi ceva scump. Scump=de calitate.
Dar de ce ma iau eu de tine? Sunt sigura ca esti genul care cumpara fake-uri ieftine care tin juma de sezon. Normal ca n-ai de unde sa stii ce inseamna geaca de 5 milioane, cand tu iti cumperi una de 100 de lei.dar fiecare cu valuta lui. Nu asta e problema mea. Insa aberezi se te comporti de parca ai sti despre ce vorbesti. Tu cunosti numai fake-urile. Eu cunosm originalele. Am o larga varietate de cunostinte.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: