Buna.in primul rand daca ai parul inchis albastrul de metil nu devine verde ci turqoaz.la mine asa a fost.SINCER! CAT DESPRE APLICARE:cu o pensula nefolosita(pensula de pictat mai groasa) aplici direct din sticluta pe parul tau.ai nevoie de de folie de aluminiu(staniol). exact ca la coafor.Pui parul pe acea fashie de staniol il dai cu ce trebuie dat pe el si apoi o invelesti acea shuvita cu staniol. apoi, lasi cam 15 minute nu mai mult si dai jos staniolul si speli parul(sau suvita decat). ATENTIE:albastrul de metil pateaza asa Ca foloseste un tricou care nu iti mai trebuie cand faci asta! sper ca te'am ajutat! pa-paFUNDA?
Buna! Si eu folosesc albastru si violet, dar mai mult violet pentru ca albastrul devine...verde.Oricum,eu pun solutia intr-o cutiuta(ca cea de la creme)si inmoi periuta de dinti(nefolosita )si aplic pe par; apoi las sa se usuce cam 1 ora si clatesc cu apa, fara shampon.Eu nu te-as sfatui sa folossti vata pentru ca am incercat si eu si raman fire de vata prin par... Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Din cate stiu eu,trebuie decolorat parul daca il ai inchis,iar din albastru de metil ies suvite verzi. Pui solutia intr-un castron,iei vata, o inmoi in solutia respctiva, aplici pe par, lasi 30 de min si apoi te speli. good luck