| I3oLLinG3r a întrebat:

Cum se apropie balul bobocilor am nevoie de o imbracaminte adecvata.In primul rand cum sa asortez papucii -pantalonii-camasa (eventual un papion cu ce ar trebui asortat din aceste 3 obiecte).Cum e mai indicat, camasa in pantalonii sau scoasa?
Mersi mult!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, daca vrei sa fii un domn,serios si sa nu imbraci toate panaramele de haine,iei un costum, de culoare mai inchisa, haina sa fie de aceeas culoare cu papionul camasa alba sau deschisa la culoare, si, baga camasa in pantaloni ca nu te-au tabarat caini sau ai scapat de undeva.Pantofi de culoarea costumului. Distractie placuta.

| FoarteTareFrate a răspuns:

Depinde,daca ai o camasa mai lunga o sa se vada aiurea cand o bagi in pantaloni daca nu ai grija, o sa se ingroase sau nu stiu cum sa iti zic happy. Daca e scurta foarte bine, nu o sa ai probleme happy! Un papion ar merge de minune, mai ales unul cu tinte ar fi dragut dar daca nu gasesti, este ok si unul normal. Ce culoare e camasa, alba? In orice caz incearca sa incalti ceva de culoarea papionului care e negru presupun. Sau blugi de o culoare apropiata cu papionul, iar pantofii sa aiba culoarea camasii. Sper ca am fost de folos, fundita? happy

| lalaionela a răspuns:

Depunde de camasa dar de obicei in pantaloni pentru a fi elegant