Ori le storci cand ai ce stoarce si nu va ramane nimic, ori le storci mereu si te umpli de cosuri. Am colege cu fata bombardata de astfel de cosuri, si eu, un biet baiat ce nu-i acorda fetei sale decat cateva minute pe zi, nu are cosuri. Cum? Geneticul. Sau poate alimentatia... Mai bine le lasi sa treaca, daca sunt prea mari, atunci stoarce-le.
Da, iti vor ramane semne si nu prea mai trec... poate doar cu timpul si cu sute de mii de creme scumpe. Du-te la dermatolog sa-ti dea niste pastile si creme, crede-ma, chiar daca dai multi bani, pe viitor va conta!
Cel mai probabil iti vor ramane cateva semne. Trebuie sa folosesti produse bune, pentru tipul tau de ten. E important sa faci si peeling ca sa indepartezi celulele moarte, apoi sa hidratezi cu o crema speciala pentru tipul tau de ten. Si apa pe care o bei sa stii ca te ajuta la asta. :p
Recomand de la Glytone masca anti-acneica. Este super buna! O recomand, o foloseste sora mea mai mica si vad eu rezultate uimitoare. Am luat-o de pe Strawberry net.
Din propria experienta iti zuc ca iti vor ramane, daca ai pielea mai sensibila se vad mai tare dar in orice caz nu e chiar atat de rau. NEAPARAT sa nu le spargi, 2 ani mi le am tot spart pana cand am fost la dermatolog care mi a spus ca nu e bine sa le spargi, si acum se vede clar diferenta intre cicatricile de la alea sparte si alea care au trecut de la sine. Daca ai rabdare, poti sa iti mai decolorezi petele cu lamaie, dar dureaza. Daca nu ai cumpara un dermaroller. E chiar ieftin in jur de 5 euro pe amazon dsr sigur gasesti si altundeva, si pare dureros pentru ca are ace dar ele sunt numai jumatate de mm deci e ok. Si ideea e ca acele acelea iti gauresc pielea si in felul asta se regenereaza. Dar neaparat sa ai grija, daca iti iei dermarollerul sa nu te dai cu el pe parti cu acnee activa, deci unde ai cosuri ca se sparg si le intinzi pe toata fata.
Mie mi s au dus petele in cateva luni maxim jumatate de an si am ales lungimea acului 0, 5 mm