| Denis15 a întrebat:

Daca am ochii caprui deschis,și la soare ii am verzi, exista vreo șansa sa se faca verzi?

7 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu cred! Nu se stie nimeni! Schimbarea culorii ochilor depinde de cresterea varstei! Cand eram mic, aveam ochii albastri, cand am crescut dupa 30 de ani, ochii mei sint verzi! Te asigur ca schimbarea culorii ochilor nu este de la soare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu, nu isi vor schimba culoarea. Este normal ca si culoarea sa se vada mai deschisa in soare, cum si la par este normal (doar ca, spre deosebire de ochi, parul se poate decolora daca este expus prea mult in lumina soarelui).

| NH4OH a răspuns:

Ochii inca de la nastere isi pastreaza forma, culoarea, abosult neschimbata pana cand ne vom duce. Doar nasul, urechile si buzele sunt intr-o schimbare continua.
Deci, printr-o cale naturala nu sunt sanse sa se faca verzi.
Bafta!

| Retspih a răspuns:

Imi pare rau, dar culoarea ochilor nu se schimba precum culoarea hainelor lasate prea mult la soare. Deci nu, culoarea ochilor iti va ramane la fel, indiferent daca stai mai mult la soare sau la umbra.

| MarryForEver a răspuns:

Verde cu lentile de contact, dar asa doar cu o lumina puternica pusa spre ochi, asa iti raman verzi mereu, dar daca nu esti atent ramai orb.

| Mati277 a răspuns:

Denisa15 și eu trec prin aceeași chestie ca a ta dar ca sa trec la subiect, da, ii ai verzi și căprui mie mi se schimba culoarea ochilor după stare iar ție cred ca ți se schimba după lumina