| Traceour_Baiatul_1998 a întrebat:

Daca imi bat 2 tatuaje pe ambii umeri, apoi ma apuc de sala, exista riscul ca tatuajul sa se deterioreze?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce problema grava ai si tu! Nu se deterioreaza decat daca nu sunt permanente.

| Daniellllll1 a răspuns:

Tatuajele alea care sunt "pe viata", nu.

| AH5 a răspuns:

Buna!
Daca tatuajul este vindecat complet deci a trecut o perioada de la procesul de vindecare, atunci nu.
Tatuajele se deformeaza numai daca ai 150kg si ajungi la 70-50kg atunci pielea se lasa si tatuajul va fi distrus in proportie de 40%. Daca te duci la sala banuiesc ca pentru masa musculara corpul tau va creste in volulm. deci posibil tu crezi ca se va lungii deci se va deforma.Grestit! tatuajul e in piele deci piele se aseaza dupa forma si volumul muschiului asa dar tatuajul tau nu va avea de suferit! big grin exista posibilitatea sa se fragmenteze in proportie de 2% dar 2 % e nimica toata deci du-te linistit la sala nu patesti nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu mai bine ar fi sa te apuci de sala mai intai, dupa cateva luni dupa ce iti dezvolti musculatura asa cum vrei, iti poti face si tatuajele, eu cred ca e mai bine asa, tatuajele pot astepta! dupa parerea mea, barbatii cu corpul lucrat sunt mult, mult mai atragatori fara tatuaje!