Bărbatii nu se epilează niciodată pe picioare ei asa trebuie sa fie cu păr, femeile se epilează deoarece picioarele femeii sunt mult mai frumoase decat a barbatului, si o femeie este senzuală sexi si elegantă cu picioarele proaspăt epilate, pedichiurate si pe tocuri inalte.
De acord cu tine, mai putin la partea cu tocurile. Dar nah, fiecare cu fetisurile lui.
De acord cu tine, mai putin la partea cu "trebuie sa fie cu par". De ce "trebuie"? Il au, da, dar nu e absolut necesar sa-l pastreze. Nu te gandesti SI la ochii femeilor cand barbatii merg in pantaloni scurti? De ce numai barbatii sa vada ceva frumos? Poate si femeile vor sa priveasca, fara sa li se faca scarba.
De ce sa li se faca greata, tovarase? Esti barbat, esti animal, ai teoretic pe tine ceva muschi, ceva blana, instincte de vinator. Dar nah, acum se poarta sa umbli cu posetuta roz si ras din git pana in picioare. Si sa nu uitam si de sprincene, pensate si desenate cit mai gay cu putinta. Ma las?
Animalele mai evolueaza. Se pare ca specia umana involueaza. Atunci, spune-i nevestei tale sa ramana as cum a fatat-o natura, sa nu se ingrijeasca nici pentru ea, si mai ales nici pentru tine. Dar sa nu te impinga pacatul sa o inseli pentru ca alta e mai ingrijita si mai frumoasa. Stai langa urata ta.
Nu fa comparatia asta debila. Ai tendinte gay, good for you. Dar nu generaliza acum.
Serios?! Ti-am raspuns la ce ai comentat. Termina cu prostiile!
Tu ai impresia ca epilatul la barbati inseamna ca te ingrijesti. Atunci taie si chestia aia de iti atirna in fata, ca nu sta bine. Hai mai da-o in sula ogarului de treaba...
Se vede clar cu care cap gandesti.
Nici nu iti mai raspund.
Da cu vaselina. Macar sa fie gay pana la capat. Geezus. Nu vrei sa iti tai si organul, daca tot a venit caldura?
Ce ma bucur ca exista oameni care inca gandesc. Chiar am avut emotii inainte sa ma uit la comentarii.
Hai sa simplificam: doar fetitele se rad pe picioare, indiferent de ce organe au.
Esti finuta si ma intelegi, asa-i?
Parul pe maini, picioare si piept este un simbol al masculinitatii. Sa te razi este echivalentul cu a-ti taia puta.
Daca esti hotarata, mergi la salon si faci si un lifting cu ocazia asta.
Faci ca fetele: te bagi sub dus, sapunesti si dai cu lama (fara sa speli sapunul cu apa). Apoi te speli. Gata.
Dacă știi cum să te bărbierești, știi și cum să te razi pe picioare. Dar n-am văzut bărbați epilați decât dacă erau stripperi, culturiști ori cocote masculine.
PS Cu ceară te ține mai mult, dacă ai sânge în instalație pentru asta
http://www.youtube.com/watch?v=rkzUlH9xGI0
Ai văzut videoclipul?
Și pentru știința ta, în mod normal, dacă nu suferă de hirsutism, femeile n-au pe picioare păr cum au bărbații, nu e lung, nu e creț, nu e atât de des. Deci pentru un bărbat va fi puțin mai dureros.
''Femeile alea slabe pot suporta'' Să nu uităm că femeile alea nasc, așa slabe cum sunte ele...
Nu mai da banii pe bic, pe apa, geluri de dus, de ras, sapun etc.
Ceea ce ai tu nevoie este un tratament cu testosteron la medic! De urgenta!
Acum, dilma e... sa zic ginecolog sau urolog?!
Sper să te razi şi pe piept dar şi la ceafă, ca să ne dăm seama când te vedem pe ştrand că tu eşti.
Nu te razi şi pe mâini?
Părerea mea e că a te epila pe picioare ține de igienă ta corporală. La fel că și la obiectul muncii. Dar n-am cu cine să discut, dacă voi sunteți din evul mediu. Ăsta e gândirea voastră nu am cum să o schimb.
Spalatul tine de igiena ta corporala. Daca tu vrei sa fii gay... go ahead! In alta ordine de idei, poti citi - https://www.dailymail.co.uk/......woman.html - dar cum banuiesc ca e grele cu engleza asta, ca esti prea ocupat sa te emasculezi, pe scurt e vorba de faptul ca parul corporal are roluri si in agatarea unui partener/unei partenere, si in VINDECAREA PIELII. Poti folosi Google Translate, cred ca iese ceva inteligibil.
Și apropo, daca te epilezi pe picioare nu înseamnă că ești fetiță, înseamnă că îți pasă de corpul tău și că ești igienic.
mTw întreabă:
Superagent00 întreabă:
kalakkas întreabă: