Vorbeste cu ea cit este de deranjant pentru tine sa ai cosuri, convinge o ca daca vei folosi anticonceptionale asta nu ti va dauna asupra sanatatii ci doar iti va fi de mare folos in lupta ta cu cosurile, daca vei aduce argumentele potrivite te va intelege. Mult succes!
Anticoncepționalele se folosesc de obicei ca să nu rămâi borțoasă după ce te-a pompat unu.
Ai încercat cu apă și săpun? Am auzit că face minuni.
Haha. Ce glumă bună. Anticoncepționalele fac minuni și în legătură cu coșurile, nu numai cu burtica, stai liniștit.
Cu o astfel de logică, ai putea foarte bine ai putea să te ungi și cu clerasil la scoică ca să nu rămâi borțoasă. Mna, dacă elimină coșurile, probabil funcționează la fel și cu spermatozoizii.
Mai documentează-te. Deci, doctorii dermatologi mint în legătră cu acest aspect? Cum că anticoncepționalele au efecte foarte bune în privința coșurilor? Să te cred pe tine sau pe ei?
M-aș face doctor dermatolog doar să mint idioții că balega de măgar face tenul mai curat și te scapă de coșuri.
Te crezi prea deștept. Știi că e o pastilă împotriva sarcinii, poate să fie și pentru alte scopuri. http://dermatocosmetologie.blogspot.ro/......cneea.html
Pentru că tot ce scrie pe net, mai ales pe un domeniu de blogspot, este adevăr incontestabil.
Am și eu un blog pe blogspot. Dacă-mi pun Dr. în fața numelui, toate aberațiile pe care le debitez acolo ar trebui să fie argumente solide și de necontestat.