| YunaFFX a întrebat:

De curand am primit o rochie de care sunt foarte incantata. Cu o singura exceptie: rochia are aplicat un sclipici (sau pietricele, nu stiu cum sa le numesc) din material plastic care da impresia de kitsch. As vrea sa stiu daca exista o metoda prin care pot indeparta acele pietricele fara ca rochia sa aiba ceva de suferit. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in locul tau m-as duce la croitorie sa cer o parere si mi-as rezolva problema tot acolo, asa, ca sa nu o stric cu mana mea daca e sa fie.

5 răspunsuri:
| AliceThai a răspuns:

Din pacate numai tu stii pentru ca numai tu stii cum arata rochia happy De ce nu incarci intr-o portiune unde nu se vede sa indepartezi una din paiete.

| YunaFFX explică:

M-am interesat si acele "pietricele" sunt de fapt strasuri ca acestea http://www.firmeproduse.ro/catalog/10859/Strasuri+de+lipit+SS+20.html
Mi-as fi dorit eu sa fie paiete (se indepartau mult mai usor). Oricum, va multumesc pentru sfaturi si timpul acordat!

| sufletsel a răspuns:

Am avut si eu un tricou asa daca despre asta e vb (paiete) j le am dat jos daca le taiq grija si le desfaki usor nu o sa iti ramana urma, kel putin me nu mi a ramas. funda?

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns (pentru sufletsel):

Oameni buni, nu va mai injositi pentru o funda. Este disperant deja, cum la sfarsitul fiecarui raspuns apare mentionata nenorocita aia de funda. Cine se simte sa voteze stupid.

| cristeasofia a răspuns:

Cred ca te referi la PAIETE.
Pai paietele ori sunt lipite ori sunt cusute : si nu prea ai cum sa le dai jos fara sa ramana nici o urma!