anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, de la cati ani va incepe sa imi creasca barba? Mentionez ca am aproape 18 ani si nu mi-a crescut, am doar puf

5 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Difera de la persoana la persoana. De regula la bruneti apare mai repede (sau se vede mai repede). Eu am inceput sa ma barberesc odata pe luna in ultima clasa de liceu. Am avut un coleg care se barberea in clasa a X-a. Altul care a inceput sa se barbereasca in anul 2 de facultate.

| LordCristobal a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecarui om.La unii creste barba deasa de la 15 ani iar altii abia daca au barba la 25 de ani.
Dar tu esti intr-o situatie buna, sa ai barba nu e asa cool asa cum vor unii sa arate.O barba necesita ingirjire si uneori e tare incomod sa ai barba pentru ca te mananca pielea si barbieritul dureaza foarte mult.
Intr-un fel e mai bine ca nu ai barba pentru ca fata ta e mai atractiva si luminoasa.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă dai cu lama de 3 ori pe săptămănă, vei grăbii foarte tare procesul. Dacă stai departe de lamă, poți lungi procesul chiar pană la 30-34 de ANI

| anonim121118 a răspuns:

Nu te ingrijora, creste si eu am fost span pana la 17 ani la 22 cel mai probabil o sa iti dea barba

| GlobalElite a răspuns:

Mi se pare ca consta si in genetica dar de la 20 in sus funda?