anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..
Deci am o mica, bine mare problema.
De exemplu seara imi spal capul si a doua zi dimineata este foarte uleios, il spal cu sampon special si nu ma ajuta... sad
Puteti sa-mi spuneti ceva secrete? Va rog nu pot sa merg nici unde...

4 răspunsuri:
| saymoon a răspuns:

Am exact aceiasi problema ca tine si presupun ca esti undeva pe la pubertate de ai problema asta.Eu am cautat si am gasit ca se poate folosi pudra cu zinc de la bebecina pe care o aplici o cantitate medie si uniform, apoi lasi capul in jos si te perii astfel cade excesul, dar sa faci asta seara nu atunci cand vrei sa pleci undeva.La mine a functionat :are volum si e un pic mai deschis la culoare, e tare frumos. succes!, funda?

| Romancutza a răspuns:

Incearca urmatoarea reteta care la mine a functionat:

Amesteca 2 oua cu 5 linguri de ulei de masline, apoi lesi 30 m. Dupa 30 m te speli cu sampon.Incearca.

| Lacoste a răspuns:

Emokida: cum sa recomanzi o masca cu ulei de masline pentru parul gras? straight face
mai foloseam si eu uleiul de masline dar pentru ca aveam parul cam degradat din cauza foenului si se ingrasa mai repede decat de obicei
no way.

| gHelena a răspuns:

Draga mea, iti inteleg disperarea, si eu ma confrunt oarecum cu aceasta problema. Eu am gasit o solutie eficienta si la indemana: dupa fiecare spalare, in apa cu care ma clatesc adaug zeama de la jumatate de lamaie. Are un efet tonic si astringent asupra parului. De asemenea, este recomandat sa samponezi de doua ori si sa nu iti speli parul atat de des, deoarece si asta e unul dintre motivele pentru care parul tau nu te mai asculta. Spor in toate sa ai.