| BeLyNdA a întrebat:

Deci eu am parul cu foarte mult volum, cret.Il spal aproape in fiecare saptamana de doua ori si niciodata nu il usc cu uscatorul.Cea ce fac eu este sanatos pentru parul meu? Ce sfaturi imi dati pentru un par sanatos.A am uitat sa precisez ca nu il ondulez si nu il indrept cu placa(poate de doua ori in 3 ani)FunDa!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| DianaIstratii a răspuns:

Dupa parerea me parul tau este sanatos.Ca sa ai mereu un par frumos si sanatos nu trebuie sa il vopsesti, intotdeauna sa il perii atunci cind este ud. e bine sa tunzi virfurile de par.Prin tunderea vârfurilor despicate sau tocite ale firelor de păr, veţi reuşi să aveţi o coafură nu doar tinerească, ci şi mai sănătoasă. În plus, dacă procedaţi astfel, veţi putea să vă păstraţi această coafură naturală, decolarată în mod natural de soarele verii. sper ca te-am ajutat.Bafta!

| kitten95 a răspuns:

Da. e bine ce faci. si eu ma faceam timp de vreo 3 ani cu placa zilnic si de vreo 4-5 luni am renuntat si se vad foarte bine rezultatele. poti totusi sa-ti iei sampon si balsam/masca pentru parul cret ca e mai predispus la varfuri roase/despicate etc.

| cosmin12cosmin12 a răspuns:

Cea ce faci tu este foarte bine, este bine ca nu iti espui parul la conditi nefavorabile