Buna.
Nu stiu ce sa zic.
Expadriele daca sunt balerini-expadrile, da sunt ok:) Daca sunt expadrile clasice atunci clar nu. mai bine optezi pentru o pereche de balerini sau sandale.
Sunt de acord cu tinuta ta daca bagi tricoul in fusta sa stea putin bufant :D
Atunci e casual tinuta si merg expadrile:
http://www.asos.com/......oduct.aspx
Nu am gasit alt model :D
Eu ma refer la ele ca model nu culoare. e ok culoarea aleasa de tine.
Buclele sunt ok. de asemenea plicul.
Manichiura si pedichiura :
Negre simple sau rosii. e cel mai ok.
Accesorii gen bratari in nuante nude sau negre/albe.
Un ceas rosu/alb/negru.
Machiaj simplu. si buzele rosii.
Eu in ultimul timp abuzez de tricourile albe simplu sau cu imprimeu.
Azi am purtat unul alb cu pantaloni scurti mai aleganti, balerini, accesorii. si tinuta era inspirata si foarte classy!
Eu as purta o tinuta gen:
http://www.polyvore.com/......collection
As schimba incaltamintea. niste balerini simpli, sunt ok. si as renunta la jacheta.
e prea cald pentru ea.
Plicul tau rosu merge supeeeeer la aceasta tinuta.
Incearca pe cat posibil sa o reproduci.
Succes. pa-pa
Cred ca ar trebui sa-ti iei plicul albastru/verde daca vrei sa iti asortezi plicul cu expadrilele. Sau albastru/alb daca vrei sa il asortezi cu fusta sau bluza. Eu ti-as recomanda sa asortezi plicul cu expadrilele si daca poti sa bagi si o curea de aceeasi nuanta. Asa se asorteaza : pantofi/curea/geanta. Si manichiura/pedichiura ar putea fi un lac simplu albastu sau un model alb cu albastru sau alb cu verde. Sper ca te-am ajutat :*
Plicul nu prebuie sub nici o forma sa aiba aceeasi culoare cu expadrilele, plicul rosu si expadrilele albastre sunt o combinatie foarte buna si versatila mai ales ca albastru si cu rosu sunt bune prietene eu te sfatuiesc sa iti faci si manichiura si pedichiura rosie si cu un lantisor auriu nici prea mare nici prea mic dar care totusi sa se observe ar merge la fix. Sper ca te-am ajutat!
Plicul rosu merge. Ar da un aer maritim ( daca ma intelegi te spun) incerca sa nu pui multe accesorii. O sa se asorteze de minune daca o sa pui un lantisor simplu si niste bratari pe mana dreapta. Icearca sa nu iti pui inel.
In loc de plic ai putea sa iti iei o posetuta. Iar manichiura sa fie ceva simplu cu albastru
DaciaRomania întreabă: