Bună.
Uuuu, nu așa taman de Paști, bre!
Mergi pe culori deschise, ești tânără, o ținută mai elegantă, etc.
O zi execelentă!
Pa, pa.
De unde stii ca sunt tanara?
Prea mult negru. Schimbă măcar perechea de pantaloni cu una colorată, mai veselă, că e Paștele, nu o înmormântare.
Eu zic sa nu te imbraci asa de Paste, mai ales ca TOATE sunt negre. Pastele este o sarbatoare in care oamenii se imbraca cu haine vesele cu culori vii pentru ca Iisus a Inviat si asta reprezinta o fericire pentru noi toti. Poti purta ceva negru, dar nu TOT negru. Eu zic sa le porti cu o alta ocazie, altundeva.
Un 1 mai fericit! :*
Salutare! Nu este frumos sa te imbraci asa de pasti, imbraca-te marti la scoala asa ca sa faci impresie
Trebuie sa port porcaria aia de uniforma.
Nu este porcarie, mie mi se pare interesanta
Uniforma mea este formata dintr-o fusta gogosar oribila si un sacou cu 3 marimi mai mare decat imi trebuie.
Nu mi se pare o tinuta adecvata pentru Paste! Ar trebui sa folosesti in outfitul tau culori cat mai deschise, accesorii nud, deoarece... e primavara!
Mult succes!
Ba da, dar m-am saturat de haine de copii mici!
Se scrie Invierea Lui Iisus!
Da, este prea sobru. Parerea mea este ca, de Paste, trebuie sa porti culori deschise, vesele, care sa reflecte bucuria pe care o simtin cu totii in suflete : bucuria invierii Mantuitorului!
Sper ca te-am ajutat!
Poti schimba tricoul cu unul visiniu sau rosu, turcoaz mai inchis.mie imi place alegerea ta, dar cum ai zis tu era mult prea sobru. succes.
Te imbraci cum te simti tu bine, in fond nu conteaza imbracamintea ca nu ea te reprezinta ci cat de bine dispusa esti in ziua respectiva.