| Alexandru_DG_1905 a întrebat:

deci practic eu am parul saten inchis si as vrea sa ajung la un negru dar nu prin vopsire, am auzit ca poti prin cateva procedee. Cum?

Răspuns Câştigător
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Pentru a ajunge la ce anume vrei tu... nu știu cât este posibil fără vopsire.
Țin totuși minte ca sora mea folosea un mic truc bănesc ca să ii spus asa, pe care îl știa de la bunica mea și pe care ea îl știa de la bunica ei.
Bunica mea nu a folosit niciodată un șampon și totuși avea un par mătăsos și foarte curat și strălucitor. Când am întrebat o care e secretul mi-a spus ca frunzele de nuc. Țin minte ca sora mea fierbea frunzele de nuc apoi racea apa și își clatea parul cu ea. Bunica spunea ca închide la culoare parul îl revigorează și îl lasă mătăsos. Eu personal nu am încercat niciodată metoda și nu pot spune cu exactitate dacă funcționează sau nu, cert e ca parul surorii mele era foarte cret și devenea mai mătăsos și se închidea la culoare treptat. Asta e ceea ce eu am observat. Însă nu garantez ca e 100% sigur ca dacă aplici și tu metoda va funcționa.
E doar o metoda,, babeasca,,.
Însă eu cred ca ar trebui sa te bucuri de nuanță ta naturala. Ești frumoasa asa cum ești, nu contează ceea ce spun cei din jur! Doar părerea ta contează!
Numai bine!?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu cred că ai cum, doar dacă te vopsești.

| Georgiana0216 a răspuns:

Buna!
Fara vopsea vei ajunge destul de greu la negrul dorit, insa eu foloseam violetul de gentiana sau albastru de metil. Cei drept eu sunt bruneta natural, dar intr-o perioada am vrut sa renunt la vopsea si parul meu avea o gramada de nuante, brunet la radacina si saten pe lungime. Mi-am pus violet de gentiana sau albastru de metil in masca de par, am lasat-o sa actioneze cateva minute si am clatit. Rezultatul obtinut: un brunet mai inchis la intuneric, iar la soare sau lumina avea reflexii mov sau albastre, in functie de ceea ce am folosit.
Bafta!