Nu este adevarat. Părul îți poate cădea doar în cazul în care te-ai decolorat pentru a fi alb-alb, dar pentru a ajunge la acea nuanță trebuie să te decolorezi de vreo 7-8ori(depinde de nuanța părului). Deci în cazul în care nu ai făcut ce am scris mai sus, nu îți va cădea.Eu de exemplu mi-ai decolorat în urmă cu doi ani câteva șuvițe, după care s-au dus de tot când le-am tuns anul acesta, iar după asta mi-am decolorat vârfurile pentru că era vară și mă vopseam încontinuu și nu mi-a picat părul și nici nu sunt cheală. Sper că ți-am fost de ajutor
Cand decolorezi folosesti niste substante chimice foarte puternice care iti albesc parul dar ti-l si ard, ca atare, firele alea vor cade, mai devreme sau mai tarziu.
Evita sa mai albeste peste ce ai facut deja, pentru ca, la urmatoarea decolorarea, ramai fara par pe cap.
Capul cu totul iti cadeCu creme si tratamente nu ti cade nimicMi l am albit si eu de cateva ori si inca am par in cap:')Daca n ai bani de tratamente costisitoare mergi pe naturiste.
Cand iti decolorezi parul se distruge calitatea acestuia si o sa inceapa sa arate mai degradat. Nu o sa iti cada de la radacina, insa o sa para mai rar. Insa, pentru esti baiat si esti dispus la caderea parului, ti-as sugera sa nu abuzezi prea mult de decolorarea parului.
Mario1996 întreabă: