| StyleCo0l a întrebat:

Eu am o problema legata de ten.Am destul de multe cosuri si nu stiu ce sa mai fac pentru a scapa de ele.Am folosit 'Garnier Pure','Nivea Young Clean Deeper!' si 'Nivea Young Stay Clear!', si inca le mai folosesc, dar doar produsee de la Nivea.Cosurile s-au mai dus, dar nu de tot. Iar cand sunt pe stop, imi apar din nou, si foarte multe si iar dureaza pana imi mai dispar.Ma mai dau din cand in cand cu fond de ten cand mai ies afara sau cand vine un eveniment importanat, dar nu le ascunde de tot, doar daca ma dau intr-o cantitate foarte mare(ceea ce nu e chiar indicat pentru o adolescenta). Nu stiu cu ce sa ma mai dau ca sa imi dispara! Cand ma spal pe cap ma dau cu miere pe toata fata deoarece am citit pe net' ca are un efect vizibil. Va rog, daca stiti voi alte remedii care au efect, primiti Fundita+Vot kiss:-).

4 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Cu problemele astea ma confrunt si eu.si e chiar la felhappy totusi ma intreb daca exista un tratament natural care chiar sa functionezestraight face. Eu o sa incerc Nivea visage pentru tenul uscat si sensibil in 3 pasi: Gentle Cleansing cream; soothing toner si nourishing day care. sper sa functioneze. daca afli ceva folositor imi poti trimite un mesaj?

| AnnyXoxo a răspuns:

Lamaia este buna. taiesti felii de lamaie si punele zonele in care esti afectata de cosuri. va trebui sa stai cu lamaia pe fata jumate de zi... chiar ma milt dar in ziua urmatoare o sa vezi ca nu le mai ai :*. si mai este bun si usturoiul. tai feli suptiri de usturoi si tamponezi e zonele afectate apoi te speli pe fata.batting eyelashes sper sa te ajute kiss Ciau! big hug

| PrecioussGirl a răspuns:

Poti face cateva sedintze la un salon ca sa ti le szkoata.
mama vrea sa ma duca si pe mine.

| danutza_2917 a răspuns:

Ca sa poti scapa de cosuri trebuie sa afli care e cauza lor, daca tu zici ca apar mai multe cand esti pe stop problema este una hormonala. Poti folosi toate cremele din lume ca tot nu rezolvi nimic. Trebuie sa tratezi cauza lor si atunci scapi de ele. Iti recomand o cura interna care a functionat la mai multe persoane http://aloeveraforever.ro/produse/bauturi-aloe-vera/aloe-vera-gel si http://aloeveraforever.ro/......lly.Pentru mai multe detalii despre cura contacteaza-ma pe id dpocaznoi@yahoo.com

Întrebări similare