Esti prea ignorant dragul meu! Femeile sunt la fel de frumoase ca si barbatii nemachiate, doar ca soecietate pune presune pe imaginea femeilor, ca ele trebuie sa fie mai ingrijite si mai atractive decat barbatii de aceia noi ne ingrijim mai mult...
1. Ne epilam peste tot
2.Ne pensam
3.Ne vopsim /ne tundem /ne coafam
4. Purtam machiaj deranjant
5. Purtam haine neconfortabile.
Mai reformuleaza aia cu" barbatii se ingrijesc la fel de mult"
Sanii nu sunt inestetici deloc, si nu atarna fara sutien pentru cultura ta..Cine stie ce doamna de peste 50 de ani ai vazut-o asa, dar noi fetele tnere si femeile nu avem aceasta problema.
Nu poti sa spui ca femeile se machiaza pentru a-si ascunde perfectiunile, nu generazliza aiurea. Multe se machiaza petru a-si scoate in evidenta trasaturile.
Repet nu stiu ce doamna in varsta si grasa ti-a trecut tie prin ochi, dar celulita nu e asa de insetetica si multa cum zici tu, si nu toate femeile o au.
Vezi, din cauza misoginlor ca tine "petrec femeile atata timp in oglinda", pentru ca esti un bou ignorant care nu stii sa apreciezi o femeie ...Probabil postul asta a fost facut ca sa te lauzi pe tine pentru ca intrebarea nu o vad aici.
Atârnă! Îi poți ridica în sus
Eu am 5 conoștințe ce practică culturismul, le atârnă mult.
La celelalte fete pe care le cunosc ce fac chiestile descrise le tine le atârnă foarte mult. Doar la cele siliconate arată cât de cât. dar este prea nenatural, parcă ar fi extratereștii la fel și cele,, aranjate strident,, dar și restul (nu chiar așa )
Nu mai zic, cum să stau în pat cu cineva fără mușchi?
Ce vreau să zic este. bărbații sunt extrem de frumoși naturali, niște mușchi și o frează.
Femeile exagerează și sunt li mai urâte
Ce naiba e cu tine omule? Nu atarna, sunt fermi de obicei (doar daca nu alaptezi ). Si cate femei practica culturismul? PUTINE! Daca se expun acestui sport dur, este normal sa existe consecinte. Si la barbatii exista, le ramane penisul mic si daca-l practica din adolescenta numai cresc in inaltime, asa ca dezavantaje sunt la ambele sexe... Nu-mi spune mie cum arata sanii la o fata pentru ca vorbesc in cazul meu si al multor fete care le cunosc, sau le-am vazut cum arata in costum de baie!
Cele aranjate strident sunt ft putine1% (pitipoancele ), nici mie nu-mi plac alea, dar nu ne baga pe toate in aceeasi oala ca nu suntem, asa pot si eu sa zic de baietii ca sunt toti cocalari.
Cum sa stai in pat cu cineva fara muschi? Este normal ca tu sa fi atras de asa ceva atata tmp cat esti gay, de asta si repulsia asta si ura fata de sexul opus. Este normal sa nu fii atras de femei, dar nu le mai denegra. "bărbații sunt extrem de frumoși naturali " Da sigur, cei care au acnee, put ca naiba, au par pe piept, au burta daca nu fac sala sau sport ...Si femeile sunt extrem de frumoase naturale, mai uita-tein jurul tau sa vezi ca toate arata super dragut si nemachiate.
Din nou, nu mai generaliza ca esti penibil. Doar o mica parte din femei exagereaza.
Nu are rost sa te certi cu un gay..pentru el e normal ca barbatii sa fie mai frumosi
"doar ca soecietate pune presune pe imaginea femeilor, ca ele trebuie sa fie mai ingrijite si mai atractive decat barbatii de aceia noi ne ingrijim mai mult..."
Adică femeile care se machiază, poartă haine neconfortabile, se epilează întruna, majoritatea, printre care și tu sunteți niște sclave ale societății în care trăiți. Bun argument însă e cam trist.
Ca să răspund și la întrebare, frumusețea stă în ochii prvitorului în mare parte deci problema poate fi la tine.
Cati ani ai? sau daca iti e rusine sa zici ( ca multi pe aici ) ai cumva pana in 18 19 ani?
18
Am zis eu bine .
Posibil! Dar ne-a intrat in reflex, e ceva normal sa te epilezi s.a ...Cum ar reactiona oamenii daca ar vedea o femeie neeplata, paroasa? Exact. Vezi. Ti-ai rapsuns singur prin eaceasta intrebare... Frumusetea este subiectiva, evident, asta este foarte adevarat. Dar noi avem deja prestabilite niste stereotipuri de ce insemna frumusetea " buze carnoase, ochi mari, forme voluptoase, ingrijita, machiata, par lung si stralucitor"etc.
Ceva gresit cu varsta mea? Nu-ti inteleg aluzia
Nu nu. am ras putin sus cand ziceai ca e oarecum ceva "rau" ca un baiat sa aiba par pe piept. de fel numai fetele pana in 18 19 ani zic asta si m-a amuzat sa vad ca am dreptate
Unora le mai place și naturalețea. Femeile nu este normal prin natura lor să aibă păr prea mult. Dacă situația o cere totuși, e ok, dar în cea mai mare parte situația nu o cere. Să știi că nu toți avem aceeași viziune asupra frumuseții femeii. De exemplu eu nu pot spune că îmi plac buzele prea cărnoase la femei, le prefer pe cele potrivite și mai finuțe dacă înțelegi la ce mă refer, ochii pot să fie oricum dacă îi avantajează fața, formele e bine să fie dar nici prea prea, să fie potrivite, îngrijirea e necesară la fiecare dintre noi, iar cât despre păr să știi că sunt fete și cu părul scurt foarte frumoase.
Este scarbos si inestetic pentru majoritatea femeilor de pana in 40 de ani..In timpul preludiului nu cred ca vrei sa-l saruti pe par. Nu?
@Grey N Gasesti si femei naturale, sunt destule. Nu toti, dar nu cred ca esti atras de una de 2 metrii sau de 1.40, foarte grasa sau cu nas mare. De asemenea o chestie interesanta este ca barbatii prefera femeile fara machiaj, dar studiile arata ca atunci cand vad o femeie cu machiaj, dar neutru spun ca este minunat de frumoasa. hahaha
bine bine. nu incep sa imi bat capul cu tine
Ce faci omule? o compari pe m@-ta cu tine(maimuta dopata)dupa doua zile de culturism?
Ce e rău să ai mușchii mari?
Eu să am circumferința femeilor la coapse trag de-mi vine rău, genoflexiuni cu 130 kg șamd.
Femeile au celulita aceea.
Dopajul nu ti-l administezi degeaba, iti vine rau pentru ca tu abia iti poti ridica fundul de pe scaun. Si care-i treaba in final? Constati ca esti tot mai deformat.
Lasa tu celulita femeilor ca astora cu muschi mari le pusca imediat pielea.
Iauzi. Nu îmi pușcă pielea, o am foarte elastică.
Foarte amuzant.
Http://www.tpu.ro/......-frumoasa/
Haha, daca tu nu vezi ceva frumos in femei, nu inseamna ca sunt urate.
Sper ca i-ai zis aceste "vorbe" si doamnei ma.ta, cred e foarte mandra.