Buna, Iuly!
Daca nu ai apucat deja sa le folosesti, te sfatuiesc sa ai mare grija cu ele.
Intr-o situatie similara cu a ta, am dat pe net peste articole care ridicau cimbrul in slavi si il catalogau ca cel mai bun remediu impotriva acneei. Mi-am luat uleiul esential de cimbru, am aplicat cateva picaturi pe o discheta demachianta si l-am aplicat pe ten seara. In maximum 2 minute mi s-a umflat toata fata, m-am inrosit foarte tare si aveam senzatia ca imi ia foc pielea. M-am clatit repede, am pus o crema calmanta cu aloe vera si am asteptat sa imi revin. Senzatia de arsura nu a trecut nici dupa cateva ore. Mi-am mai facut o masca cu miere si in final m-am mai linistit. In zilele urmatoare am avut tenul foarte sensibil si nu am observat vreo modificare in privinta acneei.
Eu am renuntat complet sa mai folosesc cimbru, insa din ce-am mai citit ulterior, uleiul trebuie folosit cat mai diluat si aplicat doar pe portiunile afectate de acnee.
Personal, am obtinut rezultate mult mai bune impotriva acneei prin folosirea de produse dermatocosmetice si vizite regulate la tratamente cosmetice.
Mult succes si poate tu intelegi mai bine cu cimbrul
anonim_4396 întreabă:
clauditza1997 întreabă: