anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi plac foarte mult pistruii, numai ca eu nu am decat foarte putini, stiu ca majoritatea celor care au ar vrea sa scape de ei, mie mi-ar place sa am mai multi, stiti metode pentru a ii obtine, de exemplu ma gandeam la un salon de machiaj semipermanet? Voi ce credeti? Astept raspunsurile voastre, dau si funda! Va rog, fara 'mistouri', fiecare are gusturile lui si propria viziune despre frumusete! O zi faina si va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| maria4567 a răspuns:

Mie nu imi prea plac pistrui mai bine sa am tenul curat dar totusi cum ai spus tu sa te duci la salon.acolo a fost si sora mea.dar nu o sa te doara prea mult. putintel asa si oricum o sa fi frumoasa cu pistrui mie nu mi se aorteaza pistrui.mult succes!

3 răspunsuri:
| IoanaLoredana a răspuns:

La fel cum de pistrui nu poti scapa decat foarte greu si foarte putin vizibil, din pacate nici nu poti adauga.Asta e imposibil.

| ZoZoHeart a răspuns:

Am inteles ca de la soare se fac.Dar e iarna laughing. Oricum, este bine sa nu faci cum am mai vazut pe net, cu dermatograf negru. E bine ca intai sa te dai cu putina pudra, iar apoi, sa desenezi, usor, pistruii cu un dermatograf maro, sau portocaliu inchis. Daca pielea ta nu e aproape alba ca varul si esti un pic bronzata poti folosi dermatograf bej.

| ღღBomBonikDeYuTauღღ a răspuns:

Primavara cand incep sa se fac fructele atunci cand st miki mai exact corcodusele si zarzale inauntru au samburele care nu e tare are asa un fel de zeama stropestete cu din al dc ai copaci prin zona din asteawinking